Kutlama Doğum Günün Kutlu Olsun Leviathan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkür ederim kardeşim

Doğum gününde küskünlük, kavga olmaz. Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı ve mutlu yıllar.
Melnurcum kavga, tartışma elbet olacak edebiyle, adabıyla. Buranın olayı o zaten. Adabıyla karşıya bişeyler anlatmaya çalışmak. Küslük zaten yok bende, seni bilemem. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Hep beraber

nice senelere karşim, doğum günün kutlu olsun;*
Teşekkür ederim kardeşim benim. Bayağı oldu birlikte içmeyeli. Bir ara ayarlasana kendini

Hepiiiiş börtdeeeeyyyy tuuu yuuuuuu
Nice güzel yaşlaraaaa kaydeeeeşşşl
Yeni yaşın sağlık, mutluluk, huzur getirsin…

Benim kardeşim. Özelden kutlayınca burasını boşladığım için beni cezalandırmak ( :emoji_smiling_imp: ) istersen nerede bulacağını biliyorsun… Seni seviyorum. Hayatın hep yolunda gitsin. İyi ki varsın, iyi ki doğdun:bahar:

İyi ki doğdun @Leviathan
seninle kendimi halısahada aynı renk forma giymiş rakip oyuncu gibi karıştırıyorum sürekli. yelek mi giysen?

Ad günün kutlu olsun
Teşekkürler boss

Güzel ve keyifli yaşların olsun.
Teşekkür ederim dostum

Sevdiklerinle mutlu yaşlara
Çok teşekkürler ayşee

canım güzel yaşlar :bahar: arada görüyorum seni çok güzel yaş almışsın
Teşekkür ederim canım. Birlikte nice güzel yaşlara <3

Musmutlu yılların olsun
Teşekkür ederim Anna

Benim kardeşim. Özelden kutlayınca burasını boşladığım için beni cezalandırmak ( :emoji_smiling_imp: ) istersen nerede bulacağını biliyorsun… Seni seviyorum. Hayatın hep yolunda gitsin. İyi ki varsın, iyi ki doğdun:bahar:
Seni her zaman cezalandırmak istiyorum…

seni seviyorum kardeşim benim. İyi ki tanımışım iyi ki varsın. Birlikte nice çılgın yıllara

İyi ki doğdun @Leviathan
seninle kendimi halısahada aynı renk forma giymiş rakip oyuncu gibi karıştırıyorum sürekli. yelek mi giysen?
Teşekkür ederim dostum. Golü yiyen yeleği giyer…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri