nice yıllara bro 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Teşekkürlerrrr ophiiiinice musmuuutluuu yıllara hatem
TeşekkürlerrDoğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim Laricann. Prensesi öp yerime bolcaMutlu yıllar hatemo^^
Teşekkür ederim yavrum. Yakın, çok yakın. Hissediyorum…Mutlu yıllar yavrum. Beni dövemeden geçen 10 yıl, nice daha dövemediğin yıllara.
Teşekkür ederim kardeşim benim. Bilmukabele, seviliyorsun. Sen dua et bu akşam fener kazanmasındoğum günün kutlu olsun fener adam seni seviyorum![]()
Çok teşekkür ederimmmmDoğum günün kutlu olsuuuun, tüüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere
TeşekkürlerrrNice mutlu yıllara
Askjfjfjska sağol yavrum benim <3 tosbik değil şimşek mcqueen o. İyi ki tanışmışız yavrum iyi ki varsın. Seviliyorsun <3iyi ki doğdun yavrucuğum.... beni tosbik arabanla evime bıraktığın nice yılların olsun... sağ koltuk prensesin olmam ama onu söyleyeyim.......
daha duygusal bir mesaj atacaktım ama adımızın çıkmasından korkuyorum....... seni iyi ki tanımışım.. iyi ki o gece arabana binmişimfalanahhdb şakaydı bu........
iyi ki varsın kardeşim. <üç
Ooo kimler gelmiş. Teşekkür ederim krallOo kimler doğmuş..
iyi ki doğdun kral mutlu yıllar
Teşekkür ederim yosiiiMutlu yaşlara fenerli kankimmmm...
Teşekkürlerrrmutlu yaşlar.![]()
Teşekkür ederimmMutlu yaşlar sevdiklerinle
Teşekkür ederim dostumMutlu ve sağlıklı yaşlar.
Teşekkür ederim bebiş nice senelere hep beraber <3mutlu, huzurlu, sağlıklı, aşklı ve bol paralı yaşların olsun, boncuğum![]()
Teşekkür ederim dostumDoğum günün kutlu olsun
Teşekkürlerrrrmutlu yıllar
Çok teşekkür ederimmmDoğum gününüz kutlu mutlu ömrününüz bol kahkahalı olsun
Teşekkürleryaş gününüz kutlu olsun.
Teşekkür ederim kardeşim benim nice mutlu senelere hep beraberDoğum günün kutlu olsun kanka nice senelere
Teşekkür ederim kardeşim hep berabernice yıllara bro![]()
TeşekkürlerrrrDoğum günün kutlu olsun..
Teşekkürler Azecann çok sağol <3Nice yıllara hatemsu... doğum günün kutlu olsun
Teşekkürler kardeşim. Verecek verecek ben inanıyorum…mutlu yıllar hatem. fener doğum günü hediyeni verir bugün.
TeşekkürlerrDoğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllara @Leviathan
Teşekkürler kardeşimDoğum günün güzel geçsin. Yeni yaşın gönlünce geçsin.
Teşekkür ettim, eyvallah <3Mutlu yıllar diliyorum, doğum günün kutlu olsun.
Teşekkür ederimmmmMutlu yaşlar dilerim Alp