Neamish
Üye
Nice mutlu yaşlara Harun-kun. 1 Gün ile kaçırmışsın çok manidar olabilirmiş 
Şu fantastik roman işini hallet de senin hayal dünyana dalalım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler 90bpm boom bap dostum…nice yıllara kardo <3
Teşekkür ediyorum, poğaçaların, tatlıların kraliçesi…Mutlu yıllar
Hep derim en toy zamanlarımda abi oldun bana. Aynı cumada birlikte secde etmek niyetiyle abi. Teşekkür ediyorum.Hemen hemen 2012’den bu yana tanışıyoruz, tanışıklığımız buraya gelmeden önceye dayanıyor. Forum hayatımda özel olarak övdüğüm, sevdiğim, okuduğum, takip ettiğim birkaç kişi varsa ilk sıralarda kendisi vardır. Var olsun hep, ailenle beraber mutlu yıllar diliyorum…
Senpai please be gentle… Bir tiyatro metni üzerinde çalışıyorum. Bitsin salayım sana da özelden.Nice mutlu yaşlara Harun-kun. 1 Gün ile kaçırmışsın çok manidar olabilirmiş
Teşekkür ederim dostum, bu sıcaklarda bir bici bici ısmarlamanı isterdim.Mutlu yıllar dilerim.
Teşekkür ediyorum yolların drift üstadı.Sevdiklerinle nice güzel yaşların olmasıni dilerim iyiki doğdun
Ee iyiki doğdum iyiki varım rapi ne zaman gelir )
HHA kim ki zaten… Teşekkür ediyorum.güzel seneler dilerim harunabi, huzurlu yaşlar
Teşekkürler yelkenlim benim…Mutlu yıllar bro
Teşekkür ediyorum Gülarzu Hanım.Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllara @HosgeldinHarunAbi
Teşekkür ederim en kıskandığım kişi. Doğum günümde antalya sahillerinde Dimebag soloları dinlemek isterdim…nice yaşlar dilerim
Diyetteyim içemiyorum ama içmek ister miydim tekila? Kesinlikle… Limoncello bile olur…Sağlık dilerim. Tekilayı az için. Doğum günlerinde illa bir tekila sokuştururlar. Tekila şu sıcaklarda içilecek şey mi Allasen.
Gelek spas hevale heja.Rojbûna te pîroz be
Gördüm ama hiç yemedim. Buzlu suda bekletilirse bu sıcakta anca…Adana'ya yolun düşerse gel, yemek de yeriz bici bici de
Şu an dikenli incir zamanı.. onu sever misin bilmiyorum, ya da yedin mi.. Hint inciri diyorlar, Mersin ve Adana'da var gerçi.
Tesekkür ediyorum oldschool adamAilenle, sevdiklerinle mutlu ortamlarda, mutlu yaşadığın, stressiz ve sağlıklı yeni yaşlar diliyorum
Teşekkürler minik pandaHarun iyiki dogdun.