Kutlama Doğum günün kutlu olsun HosgeldinHarunAbi

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğum günün kutlu olsun! @HosgeldinHarunAbi

Yeni yaşında dilerim bir Fenerbahçe şampiyonluğu kutlamak da nasip olur.:)
Forumda en sevdiğim üyeler arasında olup sakin mizacını, mizah yeteneğini çok takdir ediyorum. Tiyatroya olan ilgin ve tabii ki astrolojiye olan yoğun merakın da hiç bitmesin.
Ailen ve tüm sevdiklerinle beraber mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür dilerim. Eşine ve kediciğine de kucak dolusu sevgiler!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Doğum günün kutlu olsun! @HosgeldinHarunAbi

Yeni taşında dilerim bir Fenerbahçe şampiyonluğu kutlamak da nasip olur.:)
Forumda en sevdiğim üyeler arasında olup sakin mizacını, mizah yeteneğini çok takdir ediyorum. Tiyatroya olan ilgin ve tabii ki astrolojiye olan yoğun merakın da hiç bitmesin.
Ailen ve tüm sevdiklerinle beraber mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür dilerim. Eşine ve kediciğine de kucak dolusu sevgiler!

Sabah sabah acaba kim kavga etti de bildirim geldi, Lefty üstadımın öğrettiği şekilde müdahale edeyim bari dedim ki. Bildirim bu konunun bildirimiymiş.

Teşekkürler efendim. 4 sene üst üste şampiyonluğu görmek ümidi ile…

@HosgeldinHarunAbi,

Geçen yıllarda geç açmıştım konuyu ve bu yıl tam zamanında açıp telafi etmek istedim.:) Hak eden ve iyi olan kazansın diyelim! ( Bkz: Fenerbahçe )

Doğum günün kutlu olsun küçük abi jfkfj
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere, yeni yaşında kalbinden geçen ne varsa gerçek olması dileğiylee

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara hocam
@Lefty bu konuya bile fenerbahçesini dahil etmiş bir şekilde güzel yerden yakalamış ama tebrikssss :d

Aklıma şey geldi bir yayıncı yayında doğum günü kutluyor mumlara üflerken fenerbahçe şampiyon olsun diye dilek diliyor üflüyor sönen mum geri yanıyordu bak aynısını yaşarsın yapma :d
Videonun linkini bırakıyorum :d (KÜFÜR İÇERİR) :D

Harun’um Abi’m manevi avukatım canım CİĞERim herbir şeyim. Çok kaliteli adamsın, çok kaliteli bi dostsun. Görmeden sevdik… İyi ki varsın. Sevdiğin bütün canlılarla, sevdiğin ve seveceğin nice anılarla, refah, huzur ve sağlıkla bezendiğin nice yaşlara <3

Gerek meslek hayatı gerekse de aile hayatında bu yıl istediklerinin tamamının gerçekleşmesi dileğiyle, doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yılların olsun. :)

serom, canımın içi, en sevdiğim top 5 üyesi… iyi ki doğmuşsun, iyi ki yollarımız bu saçma yerde kesişmiş, iyi ki! hissettirdiğin, paylaştığın bütün hisler için minnettarım. seni seviyorum. doğum günün kutlu olsun; mutlu, güzel yaşları güzel karın ve serseri çocuğunla geçir<3

Doğum günün kutlu olsun
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara
Teşekkür ediyorum Arda Bey.
Doğum günün kutlu olsun küçük abi jfkfj
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere, yeni yaşında kalbinden geçen ne varsa gerçek olması dileğiylee
Teşekkürler Personal Trainer Ablam. İyi dileklerin seni de bulsun.
Sağlıklı, huzurlu, sevdiklerinle birlikte geçireceğin nice yıllar diliyorum.
Teşekkür ederim kedi annesi. Bizi şarkılarınla neşelendirdiğin bir yıl daha geçsin.
Teşekkür ederim kıvırcık olduğu rivayet edilen developer.
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara hocam
@Lefty bu konuya bile fenerbahçesini dahil etmiş bir şekilde güzel yerden yakalamış ama tebrikssss :d

Aklıma şey geldi bir yayıncı yayında doğum günü kutluyor mumlara üflerken fenerbahçe şampiyon olsun diye dilek diliyor üflüyor sönen mum geri yanıyordu bak aynısını yaşarsın yapma :d
Videonun linkini bırakıyorum :d (KÜFÜR İÇERİR) :D
Hahahahaha. Sözüm söz, bu çıtır yaşımda 2.kez “4 sene üst üste şampiyonluk” görecez. Teşekkür ediyorum.
doğum günün kutlu olsun serhat'ım.
Teşekkürler Serdar’ım. Artık teröristin değilim…
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara
Teşekkürler iba. Seni valo yerine ARAM a da başlatırsak daha mutlu olcaz.
Teşekkürler omuz insanı. 3x12 leteral raise, 3x12 dumble shoulder press e devam ediyorum. Yakında geçerim seni…
Harun’um Abi’m manevi avukatım canım CİĞERim herbir şeyim. Çok kaliteli adamsın, çok kaliteli bi dostsun. Görmeden sevdik… İyi ki varsın. Sevdiğin bütün canlılarla, sevdiğin ve seveceğin nice anılarla, refah, huzur ve sağlıkla bezendiğin nice yaşlara <3
Cengiz’im herkese minik minik şakalar yaparak cevap veriyorum ama söz konusu sen olunca, ponçikliğin bir bıyık altı sırıtma yaratıyor bende. Teşekkür ediyorum, yerim seni. Birlikte nice yıllara.
vay gardaşım sağlık huzur hayırlı ömür nice barışlı seneler dilerim :d
Teşekkür ederim reisim, renkdaşım. Seviyorum seni. Barış dedin beni tavladın ulusolcum benim…
Gerek meslek hayatı gerekse de aile hayatında bu yıl istediklerinin tamamının gerçekleşmesi dileğiyle, doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yılların olsun. :)
İnsan biraz da “bol vekalet” diler… Hain… Teşekkür ediyorum, bu vesile ile ben de sana bol vekalet yahut sabit gelir elde edebileceğin 2 şirket diliyorum.

serom, canımın içi, en sevdiğim top 5 üyesi… iyi ki doğmuşsun, iyi ki yollarımız bu saçma yerde kesişmiş, iyi ki! hissettirdiğin, paylaştığın bütün hisler için minnettarım. seni seviyorum. doğum günün kutlu olsun; mutlu, güzel yaşları güzel karın ve serseri çocuğunla geçir<3
İşte bak herkese toplu alıntı eli cevap veriyorken öyle bir zamanlama da yazdın ki sana müstakil, münferit olarak cevap vereceğim bir iklim oluştu. Bu benle senin arandaki bağın özetidir. Münferit ve müstakil.

İyi ki sen be stock, birlikte 15 seneyi devirdik nicelerine…

Hemen hemen 2012’den bu yana tanışıyoruz, tanışıklığımız buraya gelmeden önceye dayanıyor. Forum hayatımda özel olarak övdüğüm, sevdiğim, okuduğum, takip ettiğim birkaç kişi varsa ilk sıralarda kendisi vardır. Var olsun hep, ailenle beraber mutlu yıllar diliyorum…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri