Oldugumuz gibi olmak yasam icerisinde dahil oldugumuz her cumleyi her kelimeyi rahatca söylemeyimi gerektiriyor. ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onun adı doğallık değil, terbiyesizlik, yetersizlik, acizlik.
Aynen katılıyorum ekstra olarak da .. Küfürlü konuşmak zeka yetersizliğinden kaynaklı da bir durumdur .. Karşındakinin donanımının olmadığı, ahlakanın olmadığı, edebinin olmadığı gibi sonuçlara götürür bizi .. Yoksa küfretmekle doğallık ya da dürüstlük olsa küfür okulları açılır insanlara küfür edebiyatı öğretilirdi ..
Aynen katılıyorum ekstra olarak da .. Küfürlü konuşmak zeka yetersizliğinden kaynaklı da bir durumdur .. Karşındakinin donanımının olmadığı, ahlakanın olmadığı, edebinin olmadığı gibi sonuçlara götürür bizi .. Yoksa küfretmekle doğallık ya da dürüstlük olsa küfür okulları açılır insanlara küfür edebiyatı öğretilirdi ..
Sevgili Çavlan ben de küfrederim , dara düştüğümde , sinirlendiğimde , canım sıkıldığında :T:
Benim bahsettiğim durum başka @VERAcım,kasti olarak,alışkanlığı uç boyutta yaşatma çabası neredeyse.
Ki hepimizin sinirlendiği,canının sıkıldığı durumlar oluyor.Ama bu anlar da elbette bir imtihan.Şeytanı daha çok sevindirmeye gerek yok.
Anladım ben seni sadece canım sataşmak istedi (:
Ama bak söylemeden geçemem ben cok güzel küfrederim :p