Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sonunda empati kurabilen birileri…. Teşekkürler Süreyya Hanım…Insan cekiniyor..
Mesela bir sey merak ettin..sormaya yeltendin..tüm masumane düsünceler ile..gidemiyosun cünki yürüyor oluyorsun, hatta kosuyorsun baska bir deyim ile...
Üzücü
içinden geçeni söyle konusunda beraber yürüyelim mi….. sonrasında belki bi kahve içeriz…"içinden geçeni söyle" de mi yürüsün garibanlar?
Kasımda aşk başkadır, sonbahar temalı bir yolda beraber yürüyelim.. içinden geçeni söyleden başlarız, o değil de ile devam ederiz.. bütün forumu gezeriz.. başka ne isterim ki?içinden geçeni söyle konusunda beraber yürüyelim mi….. sonrasında belki bi kahve içeriz…
karşılıklı ne istediğimizi özelde konuşalım pelom hn…. malum çoluk çocuk var….. kem gözlü otantik var….Kasımda aşk başkadır, sonbahar temalı bir yolda beraber yürüyelim.. içinden geçeni söyleden başlarız, o değil de ile devam ederiz.. bütün forumu gezeriz.. başka ne isterim ki?
Ve @Publisher geceyi un helvası yaparak bitirir…karşılıklı ne istediğimizi özelde konuşalım pelom hn…. malum çoluk çocuk var….. kem gözlü otantik var….
aha anmadan geldi adam.jsjsj
El yazısı konunu bulamadım demeye çekiniyorum artıkInsan cekiniyor..
Mesela bir sey merak ettin..sormaya yeltendin..tüm masumane düsünceler ile..gidemiyosun cünki yürüyor oluyorsun, hatta kosuyorsun baska bir deyim ile...
Üzücü
KIYABİLİR MİSİN……Ve @Publisher geceyi un helvası yaparak bitirir…
Otantik ya en son dm li konu açmışlardi sana, herkes en iyi bildiği işi yapsın..Ve @Publisher geceyi un helvası yaparak bitirir…
publis yavaş…. ciğerini söktün.skkskzzOtantik ya en son dm li konu açmışlardi sana, herkes en iyi bildiği işi yapsın..
KIYABİLİR MİSİN……
Otantik ya en son dm li konu açmışlardi sana, herkes en iyi bildiği işi yapsın..
Utanır mısın?publis yavaş…. ciğerini söktün.skkskzz
sen bence bir daha şeyyapma…bağlama….Arkadaşlar @Hilal ’in stock ile konuşup kurabiye yapmasına bağlamıştım ben olayı… tatlıyı yanlış seçtik diye yanlış anlaşıldık….
yani diyorum ki stock tatlı bir insan, dm den konuşursanız publisher da Hilal gibi tatlı yapmak zorunda kalabilir……….