DM'den Yürümek

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Yürüyen kişiye göre tepkim değişebilir.

içinden geçeni söyle konusunda beraber yürüyelim mi….. sonrasında belki bi kahve içeriz…
Kasımda aşk başkadır, sonbahar temalı bir yolda beraber yürüyelim.. içinden geçeni söyleden başlarız, o değil de ile devam ederiz.. bütün forumu gezeriz.. başka ne isterim ki?

Kasımda aşk başkadır, sonbahar temalı bir yolda beraber yürüyelim.. içinden geçeni söyleden başlarız, o değil de ile devam ederiz.. bütün forumu gezeriz.. başka ne isterim ki?
karşılıklı ne istediğimizi özelde konuşalım pelom hn…. malum çoluk çocuk var….. kem gözlü otantik var….

aha anmadan geldi adam.jsjsj

KIYABİLİR MİSİN……

Otantik ya en son dm li konu açmışlardi sana, herkes en iyi bildiği işi yapsın..

Arkadaşlar @Hilal ’in stock ile konuşup kurabiye yapmasına bağlamıştım ben olayı… tatlıyı yanlış seçtik diye yanlış anlaşıldık….

yani diyorum ki stock tatlı bir insan, dm den konuşursanız publisher da Hilal gibi tatlı yapmak zorunda kalabilir……….

Arkadaşlar @Hilal ’in stock ile konuşup kurabiye yapmasına bağlamıştım ben olayı… tatlıyı yanlış seçtik diye yanlış anlaşıldık….

yani diyorum ki stock tatlı bir insan, dm den konuşursanız publisher da Hilal gibi tatlı yapmak zorunda kalabilir……….
sen bence bir daha şeyyapma…bağlama….

Geri