Diziler mi toplumu, toplum mu dizileri etkiliyor?

Konu sahibi son olarak 1205 gün önce görüldü
Diziler Türk toplumunun en önemli gündem maddelerinden olduğu gibi artık sosyal yapıyı da belirliyor.Özellikle son günlerde toplumda büyük ses getiren Sadakatsiz dizisi evlilik disi iliskiyi normal göstermekle itham ediliyor, peki bunun sadece bir senaryo oldugu gercegini bildigimiz halde neden bu kadar tepki topladi.

Toplum olarak dizilerden etkileniyor muyuz?

Çoğu dizide yasak ilişkiler var. Aldatmaların çoğu yakın arkadaşla ve hatta akrabalarla yaşanıyor. Sizce neden?

İzleyici aldatmanın sonuçlarını dizi izleyerek mi deneyimliyor?

Aldatmanin dizilerde bu kadar cok yer almasinin nedenleri nelerdir?

Son düzenleme:
esra erol'da gerçekleri yaşanırken bu kadar tepki yağmıyor, 1 haftadır "kocanın arkadaşıyla yatamazsın asya, şimdi düştün gözümden" diyen diyene... asya bir gün final olup gidecek ama sen komşundan çocuk yapıp kocan öğrenince de "oleeey bee biliyordum babası komşum" diyenlerle yaşayacaksın...
ayrıca asya'nın cv'sinde eyşan yazıyor 2 sezon... dahiliyeci olmadan önce kaç kalbi masada bırakan kardiyologtu bilseniz...

Ben bu arada sadece tv2 ve A2 deki eski dizileri izliyorum en sevdiğim dizi Selena ve bez bebek.

Toplum kendi gibi olan diziyi beğeniyor ve yayında tutuyor. Şubat diye dizi vardı. Kaç kişi biliyor? Ama kendi seviyesi olan "çukur" pek bi seviliyor.

Dizi izlemeye vaktim yok hic.
Filim Ok.

Konuya dönecek olursak...

Az Sonra.

Sadakatsizi izledikten sonra kocamı aldatasim geldi sonra evli olmadığımı hatırladım neyseki uyarıldı da var olmayan kocamı aldatmaktan vazgeçtim.

Diziler toplumdaki gerçeği yansıtıyor tabi birazda abartı olunca tadından geçilmiyor toplum ne yapıyorsa kendine yapıyor diziye suç bulmakta gülünç olur bence :) toplumda bu gibi entrika ve olayları yaşayan hiçmi kimse yok :)

Bunların hepsi hayal ürünüdür lütfen dikkate almayınız :)

Sadakâtsiz gibi diziler toplumu etkiliyor hep yanlış örnek olmaktalar. Kurtlar Vadisi, Çukur gibi diziler de böyle.

Bizim milletimiz dizilerden etkilenip cenaze namazı kılmış daha ne. .d

Bizim milletimiz dizilerden etkilenip cenaze namazı kılmış daha ne. .d

Boyle yazinca aklima geldi, Aski memnunun oynadigi zamanlarda Selcuk Yontem yemege cikmis ogun orada olanlardan bir kadin Selcuk Yontemin cebine kucuk bir kagit sokmus Selcuk yontem kagidi merak edip acmis kagitta ne yazsa iyi, kariniz sizi aldatiyor:)

Boyle yazinca aklima geldi, Aski memnunun oynadigi zamanlarda Selcuk Yontem yemege cikmis ogun orada olanlardan bir kadin Selcuk Yontemin cebine kucuk bir kagit sokmus Selcuk yontem kagidi merak edip acmis kagitta ne yazsa iyi, kariniz sizi aldatiyor:)
Ahahahah sen Bihter Ziyagilsin kendine gel. .d
Bizim milletimizin dize ile gerçek hayatı ayıramayacak kadar kafası güzel. Bu kafalara ulaşmak için ne kullanıyorlar merak ediyorum doğrusu. .d

Ahahahah sen Bihter Ziyagilsin kendine gel. .d
Bizim milletimizin dize ile gerçek hayatı ayıramayacak kadar kafası güzel. Bu kafalara ulaşmak için ne kullanıyorlar merak ediyorum doğrusu. .d

Aslinda bizim milletimizin cok saf temiz oldugunu gosteriyor bu tur seyler herseye inaniyorlar senaryo ile gercegi karistiriyolar.

Geri