Diziler mi toplumu, toplum mu dizileri etkiliyor?

Konu sahibi son olarak 1206 gün önce görüldü
Boyle yazinca aklima geldi, Aski memnunun oynadigi zamanlarda Selcuk Yontem yemege cikmis ogun orada olanlardan bir kadin Selcuk Yontemin cebine kucuk bir kagit sokmus Selcuk yontem kagidi merak edip acmis kagitta ne yazsa iyi, kariniz sizi aldatiyor:)

Diriliş Ertuğrul dizisinde de benzer bir durum yaşanmıştı.

Diriliş Ertuğrul dizisinden etkilenen Sivaslılar, dizideki karakterlerden biri olan 'Saadettin Köpek’e pusu kurmak için Sivas Belediyesi'nden otobüs isteyince belediye yetkilileri sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapmak zorunda kaldı.

İnanılmaz! Sadettin Köpek'e pusu kurmak için belediyeden otobüs istediler

Bence diziler toplumu engelliyor. Çünkü herkes dizilere özeniyor. Toplum hiç kimseyi etkilemiyor, etkilese çok farklı olurduk.

Bana göre, toplum dizileri etkiliyor genelde.
Bunlar entrikalı, patron hizmetçi veya çalışan ilişkisi.
Zaten vardır bazı kızlar da zengin koca arıyom, ovv serseri arabası da pahalı ben bununla olmayalım gibi gibi :D
Hal böyle olunca işte şu adı geçen dizi neydi sadakatsiz miydi, izleyen vayyy efendim öyle mi olur filan diyorlar.
Yahu bundan önce nasıl entrika dolu yalan rüzgarı dizileri izlemiş kadınlarımız bunun nesini beğenmedi :D

Yabancı dizileri, TV'ler de olduğu gibi yayınlasalar o zaman iç savaş çıkar. :D

Dizilerin toplumu etkilediği diziler de var, bunlar; Çukur, Diriliş, Savaşçı gibi askeri, vurdulu kırdılı diziler. :)

Dizilerle amaçlanan çoğu zaman toplumu manipüle etmektir ve bu tekniklerle hazırlanan yerli-yabancı çok sayıda dizi var.
İnsanların aradaki farkı görmesi için bu teknikleri iyi bilmesi ve bilinçli olması gerekiyor yoksa gizli tekniklerle size en mantıksız olanı bile doğru algılatabilirler.

Geri