Diyet yaparken sürekli kaçamak yapmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bilen bilir 10 ile 12 kiloyu çok kolay verir ve alırım.

Birkaç sefer deneme üzerine diyetin bana göre bişey olmadığına karar verdim... Kalın bacak ve kollara razıyım.

Birkaç sefer deneme üzerine diyetin bana göre bişey olmadığına karar verdim... Kalın bacak ve kollara razıyım.

senin yine yüzün büyük, versen yakışıyor. ben kilo verince yüzüm gidiyor. vermesem ben rahat etmiyorum. bölgesel kilo rezalet...

senin yine yüzün büyük, versen yakışıyor. ben kilo verince yüzüm gidiyor. vermesem ben rahat etmiyorum. bölgesel kilo rezalet...
Yüzüm küçük aslında yanaklarım var benim kilo alsam da versem de gitmiyor onlar canım :D o incecik bacaklarım kalınlaşınca bir üzülmedim değil :( ama diyet bana göre değil onu biliyorum, sporla da bir ölçüde gidiyor. :( bölgesel kilo kesinlikle rezalet ama sporla belli bir bölümünü halledebilirsin canım.

hayatımda hiç diyet yapmadım nasıl bir şey acaba, canımın istediğini, istediği kadar yiyorum kilo almıyorum da vermiyorum da

spor yapın ya da sevişin
aç aç olmaz

Sağlıklı beslenen ve düzenli spor yapan biriyseniz,yağı makul ideal bir vücuda eriştiyseniz haftada 1-2 cheat meal normal (formda kalmak açısından)

kendime göre bir sınırım var o kiloyu aştığım an diyete giriyorum. oraya kadar yeeğğğ, gööööm, götüüüür. ama kilo alınca uzun boylu olmanın dezavantajı olarak irileşme meydana geliyor. e o da hoş durmuyor. ay neyse canım. var ki yiyoruz. öyle bakmak lazım. hem neydi yiyebiliyorken yiyin, giyebiliyorken giyin öhöm neyse. evet.

Geri