Diyet yaparken sürekli kaçamak yapmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Teyzem ağır diyet yaparken araya künefe falan sıkıştırıyordu birgün boyunca yaptığı diyeti bir künefe ile mahvediyordu ahaha Sjssj

Kendi başına diyet uygulamanın riskleri var ve bilinçsiz diyetlerde tokluk hissi sağlanamadığı için sürekli yemek yeme dürtüsü de engellenemiyor ayrıca diyette olma psikolojisi de bu kaçamakları daha çok arttırabiliyor.

Evet 10 gün diyet yapıp 3 gün kaçamak yaparsan sonun kötü olabiliyor Sjsjsj

Araya künefe kacirmak nedir ya .D
O nasil bi ara .DD

Evet 10 gün diyet yapıp 3 gün kaçamak yaparsan sonun kötü olabiliyor Sjsjsj
Diyeti neye göre yapıyorlar?
Kilo vermeye engel durum bilinmeden sağlıklı kilo verilemez ayrıca diyet sonrası da yeniden alması kaçınılmazdır.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Diyeti neye göre yapıyorlar?
Kilo vermeye engel durum bilinmeden sağlıklı kilo verilemez ayrıca diyet sonrası da yeniden alması kaçınılmazdır.
İyiki diyetisyen değilsin insan kilo vermekten vazgeçer biraz teşvik edici yazar mısın :(

İyiki diyetisyen değilsin insan kilo vermekten vazgeçer biraz teşvik edici yazar mısın :(
Diyetisyen önerisi olmadan kilo verme çabası doğru değildir ve doğru beslenme programı ile daha kolay kilo verilebilinir.

Keyfi diyet yapıp metabolizma hızlarını bozuyorlar.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Adına diyet dendiği ve zoraki bir programmış gibi algılandığı için oluyor hep bunlar.
Oysa sağlıklı beslenme alışkanlığı edinilse sürekli diyet denilen şeyin peşinde koşulmaz. Yani kendinizi şartlamadan sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmelisiniz.
Bu alışkanlık zamanla bilinçli tüketimi de getirecektir. Yoksa ömür boyu "diyete girdim, diyetten çıktım, diyette şunu yedim vs." diye kendinizi kandırırsınız.

ben hiç yapmadım sadece arada bir shot votka yuvarladım 2 ay da 2 i geçmez :D

Geri