Diyanet paradoksu

Konu sahibi son olarak 793 gün önce görüldü
Tarikatları yıkıp yerine millet bahçesi yapalım.

@Süreyya, tasavvuf ahlak ilmi .giybet sui zan iftira haset ucub gibi kalb hastalıklarıni öğretiyor ve ilacini . Tasavvuf tek başına öğrenilir . Öğrenmek de farzdır . Tarikat sünnet tasavvuf farz
Iste bu ezbere egitim bozuyor her seyi.
Hisettirerek ögrenmek isteyenleri ayri tutuyorum.

Yazdım sildim içimi döktüm çaresi yok yapacak bisey yok hayırlısı

Son düzenleme:
Borsacı CHP gelirse diyanet kapatılır, ona göre ver oyunu

Diyanet din işleri demek. Birilerinin yönetmesi gerekir din işlerini. Bir sürü din görevlisi var, ve koordine edilmesi gerekir.
Hristiyanlar için ise tek bir merkez var, Vatikan devleti.

Diyanet din işleri demek. Birilerinin yönetmesi gerekir din işlerini. Bir sürü din görevlisi var, ve koordine edilmesi gerekir.

yapma etme yahu yarim yaylak bilgiler sunmayin lütfen
milliyonlarca papazlar var hiristiyanlarin kiliseleri felan bürsürü din görevlileri var hastanelerde bile din görevlileri var hiristiyanlarin

Yerine ne açılsın, bale ve opera salonu mu ? ;d

yerine hic birsey acilamaz müslümanlar diyanetden memnun sadece bazi yeni düzenlemeler güncellemek gerekiyor

bilmeyenler sunuda bilsin
MÜSLÜMANLAR AVRUPADA DÜNYA BAZI HAKLARA SAHIPSE DIYANETIN SAYESINDEDIR

haa unutmadan yazimda gidim müslümanlarinda tek bir merkezi var kabe

325 yılındaki İznik konsilinde alınan kararlar ve bu kararlar neticesinde Arap Yarımasında sürülen Nasturiler İslam dini açısından önemlidir.
Bu sürgün nedeniyle Rahip Bahira, Hz. Muhammed ile karşılaşıyor ve sırtındaki mührü görüp peygamber olduğunu ifade ediyor.
Bu arada Nesturilikte önemli bir yere sahip olan "Allah doğmaz, doğrulamaz." ifadesi islam dininde de karşımıza çıkar.

yerine hic birsey acilamaz müslümanlar diyanetden memnun sadece bazi yeni düzenlemeler güncellemek gerekiyor

bilmeyenler sunuda bilsin
MÜSLÜMANLAR AVRUPADA DÜNYA BAZI HAKLARA SAHIPSE DIYANETIN SAYESINDEDIR
Ben müslümanım ama diyanetten memnun değilim, diyanet islamın gerektirdiği şekilde değil, hükümetin istediği şekilde açıklama yapıyor.

Yani çok para harcıyorlar. Benim paramı harcıyorlar. Bu nedenle benim için sorunlu bir kurum. Dinin bu kadar para sevmesi kabul edilebilir bişey değil. Tarikatların at oynatmaması için kurulmuş zamanında. Laik devlet, Sünni islamı kontrol etmek istemiş. Şu an devlet Sünni olduğu için bu kuruma gerek yok.

Geri