Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ali Ağaoğlu gibisin sende. İnşaat sevdası nereden geliyor?Tarikatları yıkıp yerine millet bahçesi yapalım.
Tasavvufu anlayacak insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.@Arkhe, konulara inananlar bilgi sahibi olanlar kinden nefretten arinanlar bilgiye olanlar girse ne güzel 'olur
Iste bu ezbere egitim bozuyor her seyi.@Süreyya, tasavvuf ahlak ilmi .giybet sui zan iftira haset ucub gibi kalb hastalıklarıni öğretiyor ve ilacini . Tasavvuf tek başına öğrenilir . Öğrenmek de farzdır . Tarikat sünnet tasavvuf farz
Yaz,okurum ben.Yazdım sildim içimi döktüm çaresi yok yapacak bisey yok hayırlısı
Diyanet din işleri demek. Birilerinin yönetmesi gerekir din işlerini. Bir sürü din görevlisi var, ve koordine edilmesi gerekir.
Hristiyanlar için ise tek bir merkez var, Vatikan devleti.
Yerine ne açılsın, bale ve opera salonu mu ? ;dDiyanet kapatilsin.Cok net.
Yerine ne açılsın, bale ve opera salonu mu ? ;d
Diyanet din işleri demek. Birilerinin yönetmesi gerekir din işlerini. Bir sürü din görevlisi var, ve koordine edilmesi gerekir.
Hristiyanlar için ise tek bir merkez var, Vatikan devleti.
Daha az zarari olur ehli sunnete.Emin ol.Yerine ne açılsın, bale ve opera salonu mu ? ;d
Ben müslümanım ama diyanetten memnun değilim, diyanet islamın gerektirdiği şekilde değil, hükümetin istediği şekilde açıklama yapıyor.yerine hic birsey acilamaz müslümanlar diyanetden memnun sadece bazi yeni düzenlemeler güncellemek gerekiyor
bilmeyenler sunuda bilsin
MÜSLÜMANLAR AVRUPADA DÜNYA BAZI HAKLARA SAHIPSE DIYANETIN SAYESINDEDIR