Dış görünüşü bir köşeye atalım.

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Ayni meslekten olmasin sendende cok kazanmasin kiz senin sozun gecmez sonra :haha: doktormusun kiz yoksa banada bul dojtorsan:haha:

Yok öğretmenim. Ya aynı meslekten olsun istemiyorum ben de ama tatil günlerim de beni yalnız biraksinda istemiyorum hele esmer olursa ben onsuz naparim =((

dış görünüştü bea konu esmerlikte dış görünüşle ilgili atın onuda köşeye

Xena ßaşak

odun kalas öküz cinsleri elimizde mevcut ne dersiniz ?

Yok öğretmenim. Ya aynı meslekten olsun istemiyorum ben de ama tatil günlerim de beni yalnız biraksinda istemiyorum hele esmer olursa ben onsuz naparim =((

Ogretmen bencede olmasin :hih: bu esmerlerin hepsi burak ozcivit diil.biliyon dimi kiz:D

@Rissuss ben aska tamamen kapaliyim xenayada ben bulurum sen kal yerinde :hih: :haha:

Olumm karar verin imaj degiscez hadi .s.s.s
Pofsss.

cevap veremeyenler gitsin bi kahve içsin

Kendimi onunlayken rahat hissediyorsam ve yanında huzur buluyorsam olabilir :)

O köşede ben vardım, hep benim üstüme attınız dış görünüşleri :/

İstisnasız herkes karşı cinsinde ya kalçasına ya kaslarına yada göğüslerine bakar
Biraz gerçeklik

Birini tum ruhunla, vucudunla istemek. Cok cok istemek. Sebebini sorsalar, anlatilamayacak kadar istemek. Aslinda insanin kendisine de zararli olabiliyor (psikolojik olarak), hele ki karsilikli degilse.

Ask'in kelime anlami bile boyle:

''AŞK kelimesi Arapça ''AŞEKA'' dan gelir.
AŞEKA; bir ağacı saran, besinini ağaçtan alan ve zaman içinde ağacı kurutarak öldüren bir sarmaşıktır. "Aşeka" yüreğe yapışan bir "doğru" gibi, ağaca yapışan bir sarmaşıktır. Sarar, sarmalar, sard
ıkça büyür, büyüdükçe biraz daha sarmalar, suyunu emer, kısaca aşeka; ağacın can'ını alıp canan'ı yapan bir sarmaşıktır.''

güzel duygular hissettirdiği için, yanında kendini iyi hissettiğin için, senin diğer yarını tamamladığına inandığın için... Bu duygulari tarif etmek imkansız tabi

Huzun ve sevincini hep ayni kisi ile paylasiyorsan,birlikte salakca seylere gulup iyi vakit gecirebiliyorsan, yediklerini onunla paylasabiliyorsan, guven duygusu veriyorsa ve senden hicbir seyini sakinmiyorsa, birlikte bir omur icin ideal kisidir asik olunabilir .p Sonuc itibariyle dis gorunus 10 sene sonra pert olacak. O saclar dokulecek gobus olacak filan .)

+++ ayak ve el isitma gorevi yapiyorsa uvvv :oy:

Geri