Dış görünüşü bir köşeye atalım.

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Dış görünüş yüzünden hiç aşık olmadım ki. Aşıktım ve bana Dünya güzeli görünüyordu. Hepsi bu! Aslında kişinin kendisinden kaynaklıdır bu durum. Ben hep acıdığıma aşık olmuşumdur.

Benim için hobileri ve ilgi alanlarıdır.
Mesela izcilik yapan kız çekiciliği diye bişey vardır. Kamp keyfi, doğa ile içe içe. Natürelim diye bağırıyor işte tam alıp çadırda beslemelik model.

Sanırım yanında rahat olmam , kendimi ona ait ya da onu benimmiş gibi hissedebilmem.

Aidiyet...

Güzel değildir ama dokunduğu her şeyi güzelleştirenilen biriyse kaçırmak istemem. Konuşabilmek, sohbet etmek uzun uzun gözlerinin içine bakabilmek bazen konuşmadan anlaşabilmek.

Bunlar bütünde toplamda güzelliğe eş değer bir kadında aradığım özellikler.

Ciddi manada; cok konusmasin bide sadik olsun yeter

Cok sahtekarsiniz ha kimse dis gorunusu bi kenara atmaz yalan konusmayin ilk gordugunuzde ne katacak sizin hayatiniza ne ara anliyonuz karakterinin aaglam olgun oldugunu valla tipini begenmiyosam durupta taniyayimda iste icine bi bakayim demem

Benim postlarimda bir sorunmu var banami oyle geliyor

Cok sahtekarsiniz ha kimse dis gorunusu bi kenara atmaz yalan konusmayin ilk gordugunuzde ne katacak sizin hayatiniza ne ara anliyonuz karakterinin aaglam olgun oldugunu valla tipini begenmiyosam durupta taniyayimda iste icine bi bakayim demem bu msj kac kere dustu sayfaya of ben bisigoremiyorm

Cok sahtekarsiniz ha kimse dis gorunusu bi kenara atmaz yalan konusmayin ilk gordugunuzde ne katacak sizin hayatiniza ne ara anliyonuz karakterinin aaglam olgun oldugunu valla tipini begenmiyosam durupta taniyayimda iste icine bi bakayim demem

Canım ilk görüşte aşklardan bahsetmiyorum. İnsan tanıdığı bir arkadasina da bir süre sonra aşık olabilir. Yani mesela benim esmer olmayan bir arkadaşım olsun , ki ben asla esmer olmayan bir erkekle sevgili olmam diyorum sonra bu arkadaşımla sohbet muhabbet alıyor gidiyor, beğendiğim karakteri dış görünüşü ikinci plana atıyor gibi gibi..

Allahım ikinci plana atmak diyorum esmer bir erkeği, ölsem yeri asfsk :D

Canım ilk görüşte aşklardan bahsetmiyorum. İnsan tanıdığı bir arkadasina da bir süre sonra aşık olabilir. Yani mesela benim esmer olmayan bir arkadaşım olsun , ki ben asla esmer olmayan bir erkekle sevgili olmam diyorum sonra bu arkadaşımla sohbet muhabbet alıyor gidiyor, beğendiğim karakteri dış görünüşü ikinci plana atıyor gibi gibi..

Allahım ikinci plana atmak diyorum esmer bir erkeği, ölsem yeri asfsk :D

Ataaamaaannn bende kel seviyorum mesela herkes bilir forumda:D kel gorunce elim ayagim karisiyor saci oluncada esner olsun derim sanirim onu pek bilmiyorumda normal.arkadasinla sohbet et et sonra asik ol ayip kiz aaaannnnnaaaaa kimseye guven kalmayik:haha:

Ataaamaaannn bende kel seviyorum mesela herkes bilir forumda:D kel gorunce elim ayagim karisiyor saci oluncada esner olsun derim sanirim onu pek bilmiyorumda normal.arkadasinla sohbet et et sonra asik ol ayip kiz aaaannnnnaaaaa kimseye guven kalmayik:haha:

Ya ben ilk arkadaş olarak sohbet edip sonra sevgili olanlardanim. Sinsice avıma yaklaşır onu tanımaya çalışırım asfsk :D Ama esmerse sinsice yaklasamam ki kiyamam ben ona : ((

Ya ben ilk arkadaş olarak sohbet edip sonra sevgili olanlardanim. Sinsice avıma yaklaşır onu tanımaya çalışırım asfsk :D Ama esmerse sinsice yaklasamam ki kiyamam ben ona : ((

Esmer ama itici bi cirkinlikteyse disleri turuncuya donen sariliktaysa tirnak icleri siyah siyahsa ne bilim oyle bisiysede kiymicanmi. Nerde la bu forumun esmerleri su kizin cagrilarina biri bi ses cersin:D

Geri