Dış görünüşü bir köşeye atalım.

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
dış görünüşe inanmıyorum, ama para diye bir güç var.

Kararimi degistirdim la..
Gül kokarsa evime arvat kalbime yar anama gelin kredi kartlarina sahip ederimmmmmm <3

Esmer ama itici bi cirkinlikteyse disleri turuncuya donen sariliktaysa tirnak icleri siyah siyahsa ne bilim oyle bisiysede kiymicanmi. Nerde la bu forumun esmerleri su kizin cagrilarina biri bi ses cersin:D

Yahu esmer dedik de tipsiz mi dedik :D Hayır hayır hayır forumdan istemiyorum asfsk :D

Benim erkeğim forumlarda takılamaz. :D

dış görünümü köşeye atabilicek keşiş varmı lan aramızda dünyevi zevklerden feragat eden ? sevgilisi varken imkan bulup görüştüğünde
biscolata erkeğine abimsin diğip adrina limaya bacımsın dicek ?

Yahu esmer dedik de tipsiz mi dedik :D Hayır hayır hayır forumdan istemiyorum asfsk :D

Benim erkeğim forumlarda takılamaz. :D

Aman yarabbim ya sen niye takiliyon acabaa:D forumun erkekleri agiz burun dalacak sana az kaldi:haha: nerden istiyorsunuz acaba hem esmer hem yakisikli bulak sana :D

kafa yapısı bir bütündür senin cümleni tamamlıyor sen daha birşey demeden bakışlarıyla kalıyor ve yapıyorsa daha ne olsun :)

Aman yarabbim ya sen niye takiliyon acabaa:D forumun erkekleri agiz burun dalacak sana az kaldi:haha: nerden istiyorsunuz acaba hem esmer hem yakisikli bulak sana :D

Ben takılırim :D 1 sene reklam arasına girdim sonra meslek hayatimda aramalara başlayacağım. Önce is sonra eş :D

Xena ßaşak

sizler baya güzel kaynatıyorsunuz keyifler nasıl :D

Xena ayıp valla forum kızı forum erkeği istemiyor meslekte de arama orada aynı havayı soluyacasın :p

@Başak Esmer olsun çamurdan olsun dimi :D

Aynı düşünebiliğimiz kafalarımızın ve zevklerimizin uyustugu birine aşık olabilirim

Ben takılırim :D 1 sene reklam arasına girdim sonra meslek hayatimda aramalara başlayacağım. Önce is sonra eş :D

Ayni meslekten olmasin sendende cok kazanmasin kiz senin sozun gecmez sonra :haha: doktormusun kiz yoksa banada bul dojtorsan:haha:

Geri