Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Esmer olmasi.
Off dış görünüş oldu dimi![]()
Esmer olmasi.
Off dış görünüş oldu dimi![]()
kendi tezini çürüttün :asd:
Sende de ne esmer aşkı varmış![]()
Söz konusu esmerse kendi tezimi bile cürütürüm![]()
Evet biraz fazla ama n'apan aşk işte karşı koyamiyorum![]()
Cok sahtekarsiniz ha kimse dis gorunusu bi kenara atmaz yalan konusmayin ilk gordugunuzde ne katacak sizin hayatiniza ne ara anliyonuz karakterinin aaglam olgun oldugunu valla tipini begenmiyosam durupta taniyayimda iste icine bi bakayim demem
Umarım kısa zamanda bulursun esmerini![]()
Canım ilk görüşte aşklardan bahsetmiyorum. İnsan tanıdığı bir arkadasina da bir süre sonra aşık olabilir. Yani mesela benim esmer olmayan bir arkadaşım olsun , ki ben asla esmer olmayan bir erkekle sevgili olmam diyorum sonra bu arkadaşımla sohbet muhabbet alıyor gidiyor, beğendiğim karakteri dış görünüşü ikinci plana atıyor gibi gibi..
Allahım ikinci plana atmak diyorum esmer bir erkeği, ölsem yeri asfsk![]()
Ataaamaaannn bende kel seviyorum mesela herkes bilir forumdakel gorunce elim ayagim karisiyor saci oluncada esner olsun derim sanirim onu pek bilmiyorumda normal.arkadasinla sohbet et et sonra asik ol ayip kiz aaaannnnnaaaaa kimseye guven kalmayik:haha:
Ya ben ilk arkadaş olarak sohbet edip sonra sevgili olanlardanim. Sinsice avıma yaklaşır onu tanımaya çalışırım asfskAma esmerse sinsice yaklasamam ki kiyamam ben ona : ((