diş bakımı (püf noktalar)

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kalu beladan beri pilli diş fırçası kullanıyorum. Pilli/Elektrikli diş fırçaları normal diş fırçalarına nazaran 4 kat daha temiz bir dişlere sahip olma fırsatı sağlıyor. Yalnız burada başlık ve diş macunu seçiminin önemini göz ardı etmemek gerek. Sayısız diş macunu deneyiminden sonra nihayetinde Parodontax Original ile rahata erdim. Gerek tadı gerekse temizlik hissiyatıyla diğerlerinden pozitif ayrışıyor. Ki tadına alıştıktan sonra başka bir diş macunu kullanamıyor insan öyle de bağımlılık yapan bir yanı var.

Bu arada W hnmın tavsiye ettiği temizleme aparatına geçen yıl ilk defa Rossman'da denk geldim. Meraktan alıp kullandım, dramatik bir fark yaratmasa da işe yarar bir şey, denenebilir.

Son olarak aklıma 2000'li yılların başındaki diş pastası ve briyantin furyası geldi. Ne acayip günlerdi. Bol paça pantul, parlak dişler ve baş döndüren saçlar....

Parodontax Original ile rahata erdim. Gerek tadı gerekse temizlik hissiyatıyla diğerlerinden pozitif ayrışıyor. Ki tadına alıştıktan sonra başka bir diş macunu kullanamıyor insan öyle de bağımlılık yapan bir yanı var.
ben kendi deneyimimi yazarken parodontax'a önce değinip sonra yanlış yönlendirebilirim diyerek silmiştim.
benim diş minelerime zarar verdiği kanaatindeyim, parodontax kullanmadan önce sigara ve çay kaynaklı sararmalarım hiç olmuyorken bu macunu kullandığım süre içerisinde epeyce artmıştı ki kaygılanıp değiştirdim.
fakat dediğin gibi tadına alıştıktan sonra diğerleri biraz trişka geliyor.

ben kendi deneyimimi yazarken parodontax'a önce değinip sonra yanlış yönlendirebilirim diyerek silmiştim.
benim diş minelerime zarar verdiği kanaatindeyim, parodontax kullanmadan önce sigara ve çay kaynaklı sararmalarım hiç olmuyorken bu macunu kullandığım süre içerisinde epeyce artmıştı ki kaygılanıp değiştirdim.
fakat dediğin gibi tadına alıştıktan sonra diğerleri biraz trişka geliyor.
Bunu duyduğum ilk insan değilsin. Muhabbeti açılınca böyle bir şikayeti olan 1-2 kişiye denk geldim. Ben böyle bir durumu fark etmedim ama benim fark etmemem olmadığı manasına gelmiyor. Bir hekime danışmak gerek.

Geri