Diş ağrısını ne geçirir bilen varmı?

Konu sahibi son olarak 273 gün önce görüldü
Hı olur qetirsene hemen ama ?

raki3rz.jpeg

heLen ben o koltuğa oturdum rahatladım her gün acı çekmektense bir gün çek kurtul derim dişin eğri değilse zaten çekmezler damağını yarıp bırakırlar oda koloy

Dişinol işe yarıyor arkadaşlar.

Dudaklarınızı yakıyor biraz ama o dayanılmaz ağrıyı gözle görülür oranda azaltıyor.

Bir müddet sonra ağrı kesiciler de işe yaramıyor maalesef doktora gitmek en iyisi

gargara dişi fırçalama,soguk seyler veya cok sıcak seyler ıcmeme ama doktora gıtmek daha akıllca olur bekletmek sadece dıslerının gıtmesıne hatta cekılmesıne neden olabılır agrı kesıcılerde ıse yarar

Eğer dişiniz şiştiyse,ağrı ilerlediyse isterseniz o majezikin bir kutusunu bitirip mide kanaması geçirin yada 10 şişe rakı/Alkol sürün geçmiyor.(abarttım biraz sanırım D: ek olarak alkol sürmek geçici olarak rahatlatsada sakıncalı) )

Yakınlarınızda özel bir diş hekimi varsa ona gidin 15-20 tl gibi cüzi bir miktara uyuşturucu iğne yapıyorlar.Kaç tane iğne yaparsa yapsınlar fiyat değişmiyor ayrıca.(Benim gittiğim öyleydi en azından d:)Bugünkü beyin fonksiyonlarımı neredeyse uçuracak ağrım 4 majezik (ki üç taneden fazlası mide kanaması riski taşıyor) 2 antibiyotik, neredeyse yarım şişede dişinol sürdüğüm halde geçmedi.Dişçiye gittim 3 tane uyuşturucu iğne vurdu yarım saatte ağrım gitti.Kanal tedavisi,çekim vs. o ana kadar böyle idare edebilirsiniz.Dişçiye gider gitmez dişinizi çekemiyorlar yada direk tedavi edemeyebiliyorlar iltahaplıysa.

İyi bir diş doktoru :p Kökünden hallederek . Diğer türlü ı - ıhhh geçmez :p

Allah yardimcin olsun o dis agrisini ceken bilir .tek caren hemen doktora gitmek mecbursun.

Apranax al bi tane eger apse ise antibiyotik icmrn lazim 1000 mg lik hem de;)
Burada tecrube yaziyor..

-Tuzlu Su Gargara
-Dişnol
-Kolonya Pamuk
-Kül

Not : Kolanya dudaklarını yakınca bir nebze dişteki ağrıyı unutuyorsun ama benim bu dediklerim anlık geçiriyor 10 dk filan hemen uyuyabilirsen uyu o arada :) g.olsun...

2o'lik diş sıkıntısı çekiyorum inatla çıkmıyor ama acısıda diqer dişlere yansıyor acısını dindirmek için önerebileceqiniz bişey varmı arkadaslar ?

dişçiye git.
kesin çözümü o şaapar :dyg:

Geri