Diş ağrısını ne geçirir bilen varmı?

Konu sahibi son olarak 272 gün önce görüldü

aqrıyı qeciriyormu bu doktora qitmeme qerek kalmadan ?

20'lik dişin ağrısı öyle hemen geçen bir ağrı değil.
Kimisinde ağrı yapmaz kimisinde ise ağrı 1 hafta bile geçmez.

20lik dişi mutlaka çektirmem gerekiyor mu?
- 20lik diş çene kemiğinin sonunda yer aldığı için bazen “gömük” olabiliyor. Bir rahatsızlık, ağrı sızı durumunda, artık neredeyse her klinikte bulunan cihazlarla çene filminiz çekilerek bu durum tespit ediliyor. Gerekli incelemeyi cerrah yaparak, dişin alınmasına veya içeride bırakılmasına karar veriyor. Bu aşamada yetkili kişinin kararına güvenmek gerek.

Dişinol diş agrısında en etkili çözüm ve etkisi en uzun süren çözüm ama bi yere kadar götürür ağrını alır ama bi yerden sonra doktora gitmen gerekicek yine de çektirmek en mantıklısı .

Sonuçta çektircem qibi qörünüyor sanırım ama önce şu dediqiniz ilacı alıp deneyim tşk ederim yekta

bişeyi belirteyim 20 lik diş öyle herhangi bir doktor tarafından alınmaz kısa ameliyat yapılır her doktor çekemez normal diş gibi 5 dakika kesinlikle sürmez en az 45 dakika o da diş eğri değilse ve iğne birkaçyere batırılmıyor en az 6-7 kere o koltuktan kalkınca yanınızda bir refakatçı bulunduruk hafif bişey değil yani

Valla de :S ben zaten korkuyordum sunları dedikten sonra kesinlikle qitmem o koltuqa oturmam :(

20 dişte çürümen felan varsa kesin çözüm diyorum sana .ama yanlış anlamadıysam senin durum farklı

ya diş ortada yokki yeri şişiyor aqrıyor şiddetli biçimde ve diqer dişlerim ve diş etlerimide aqrıtıyor

20'lik dişi normal diş doktoru çekebiliyor.
Ancak şöyle bir şey var.
20'lik dişin kırılma riski var.
Kırıldığı taktirde buna cerrah harici müdahale yapılmıyor.

ya diş ortada yokki yeri şişiyor aqrıyor şiddetli biçimde ve diqer dişlerim ve diş etlerimide aqrıtıyor

doğru anlamışım o koltuğa eninde sonunda %90 gider çünkü en kolay çürüyen diştir çıkması olay çıkartılması çok acı muhtemelen doktor damağını yaracak geçmiş oolsun dost acı söyler kendimden biliyorum

ama 45 dk dio zifir 6 7 iqne dio ölürüm ki ben o koltukta

Seninki henüz çıkmamış daha o yüzden bu kadar detaylı olmaz.
Arkadaşımın dişini çektirdik.
2 iğne ve 5 dakikada bitti.
Henüz daha çıkmamıştı.
20'lik dişin bulunduğu yeri kesiyorlar ve dişi alıyorlar.
Sadece tek riski var o da kırılma.

doğru anlamışım o koltuğa eninde sonunda %90 gider çünkü en kolay çürüyen diştir çıkması olay çıkartılması çok acı muhtemelen doktor damağını yaracak geçmiş oolsun dost acı söyler kendimden biliyorum

ee direk öldüreydin iyiydi bu konuda tatlı deseydin qiderdim o doktora :(

Bu düşük bir ihtimal.
20'lik diş diğer dişler gibi değildir.
Kırılma riski vardır.
Zifirin dediği gibi damağını yarıp dişi alacaklar.
Ama bu seni bu kadar korkutmasın.

korkmuyorum diyemem ama dayanması zorlastı bir haftayı qecti qecmiyor bir türlü ve kulaqım aqrıyor basıma vuruyor aqrısı ama korkudan qidemem sanırım doktorada

korkmuyorum diyemem ama dayanması zorlastı bir haftayı qecti qecmiyor bir türlü ve kulaqım aqrıyor basıma vuruyor aqrısı ama korkudan qidemem sanırım doktorada

Dişi çektirmediğin halde başınada ağrı yağmaya devam eder kulağınada.
Korkmamalısın.
Çok zor bir şey değil yahu.

Geri