Diş ağrısına ne iyi gelir

• Kullanıcı ApqA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 569 gün önce görüldü

Çok Ağrırsa Gidicem Söz Ama Dayanabildiğim Kadar Dayanmam Lazım Beni Bu Koltuktan 10 Tane Kaslı Kuvvetli Adam Gelip Kaldırıp Götüremez o Dişçiye Fobim Benim Kokusundan Hoşlanmıyorum Öyle Yerlerin Çok Kötü

bizim işyeri hastane kokmuyor :D ama özel tabi ondandır :D
yahu acıyorum o dişine başka bişey değil :( gencecikken dişini kaybetmeni istemiyorum. Kanal tedavisi çekimden önceki aşamadır. dişi öldürüyorlar ve ölü bi dişi ağızda sürdürmeye çalışıyosun.keşke dolguyla kurtulsa. ama ağrısı varken bile gitmiyosun sonra üzülüceksin benden demesi ..

vay arkadas,40 yıllık disciyim kendi sorup,kendi cevaplayanı ilk defa görüyorum xD
eee bilgili modun hali bir baska oluyor yahu :s3: xd

Hayııırrr :D Erol Söylemişti Galiba Ordan Aklıma Geldi Benimde Aklımda Yoktu :D

oğlum yıllardır dişciye giden benden daha iyi mi bileceksin bir sızlama ihmali bile nelere yol açtığını biliyormusun

oğlum yıllardır dişciye giden benden daha iyi mi bileceksin bir sızlama ihmali bile nelere yol açtığını biliyormusun

Ya benim dişlerim böyle aga bak zamanla görücez iyiki gitmemişim diye yorum atacağım bu konuya

Söyleme şöyle :( umudumu kırma düzelcek de moral ver biraz , yapma böyle

Valla dost acı söyler canım. başka bişey demiyorum. madem güvenmiyosun ve küçük bi çocuk gibi sızlanmaya devam ediceksin 30 yaşına gelmeden dişsiz kaldığında köprü yaptırmakla uğraşıcaksın. ve acınası tarafı buna mecbur kalıcaksın ;)

Off yapmayın böyle kocaman adamım forumda herkezin içinde korkuyorum deyip duruyorum fobim var valla sevmiyorum öyle yerleri kolay kolay gidemem çok önemli bişey olmadığı sürece

çok önemli zaten ağrı ? ağrıda gitki kurtul sıkıntından tamam korkuyosun anlıyorumda adam kesmiyoruz bizde yani. acıtarak bişeyde yapmıyoruz. istediğin kadar kork ileri safhada olmadan git hallet. iyiliğin için söylüyorum. Korkuna diyecek bi sözüm yok olabilir her insan korkuyor. ama korkularının dişini kaybetmene sebep olmasın diye diyorum

çocuklaşma ömer çürüdükten sonra gitmeye mecbur kalınca napıcaksın o fobi olmayacak mı dişsiz mi gezeceksin bak seni korkutmak istemem ama benim damak hastalığım ( genetik ) dişlerim çabuk çürüyebiliyor bir tanesine vida taktılar dolguyla kapadılar 6 tane iğne yedim damaklarıma kanal tedavisi gördüm 3 tane dişime kaplama yaptılar çürümesin dişler diye ben bile bunları atlatabiliyorsam senin atlatman lazım

çocuklaşma ömer çürüdükten sonra gitmeye mecbur kalınca napıcaksın o fobi olmayacak mı dişsiz mi gezeceksin bak seni korkutmak istemem ama benim damak hastalığım ( genetik ) dişlerim çabuk çürüyebiliyor bir tanesine vida taktılar dolguyla kapadılar 6 tane iğne yedim damaklarıma kanal tedavisi gördüm 3 tane dişime kaplama yaptılar çürümesin dişler diye ben bile bunları atlatabiliyorsam senin atlatman lazım

Belki Ufak Bişeydir Bi Gün Falan Daha Kalsın Çok Şiddetlensin Bi Halledicem Söz

Belki Ufak Bişeydir Bi Gün Falan Daha Kalsın Çok Şiddetlensin Bi Halledicem Söz

çok şiddetlenirse zaten doktorun işi zorlaşacak hem kendine hemde doktora eziyet ediceksin o yüzden sana dahada şiddetlenmeden git diyoruz

Haşlanmış yumurtayı dişine koy iyi geliyor.

-Karanfil ve Karanfil Yağı.
Karanfili Ağrı yapan Dişinle Çiğne,uyuşturacaktır.
Karanfil Yağınıda pamuga damlatıp Dişine Tampon yoluyla uygula. ve pamugu dişinle sıkıştr..:cici:

-Karanfil ve Karanfil Yağı.
Karanfili Ağrı yapan Dişinle Çiğne,uyuşturacaktır.
Karanfil Yağınıda pamuga damlatıp Dişine Tampon yoluyla uygula. ve pamugu dişinle sıkıştr..:cici:

biz genelde hamile ve işlem yapamadığımz hastalara uyguluyoruz Karanfil esanslı bi maddeyle :) rahatlatıyor gerçektende

Bu aralar benim de çok ağrıyor. Rakı iyi gelir diyorlar. İyi gelir mi acaba?

teshirine göre sıralarsak;

1- apranax
2- majezik
3- dexofen

ilaç harici;

1- rakı
2- dişinol

diş etinde şişme apse filan;

1- buz
2- amoklavin

Ilac kullanamadigim icin karanfil cigniyorum, ufak capli agrilarda durumu kurtariyor.

Geri