Diş ağrısına ne iyi gelir

• Kullanıcı ApqA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 568 gün önce görüldü
Diş ağrısına ne iyi geliyo arkadaşlar :D

rakı iyi gelir tuz bas bide apranax fort :D bulabiliyosan ot iç :D

Ekmeğin içinden az al tuza batır o tuzlu ekmeğide dişinin üstüne koy yutma 5 dk durusn ağrı gider :D

aaa bide unutmadan disinol diye bi ilac var sadece 2 yada 3 lira uyusturuyor kulak temizleme cöpünün ucuna degdiriyosun ilacı sonra agrıyan yere bas 2 dk da gecer :D

DIs Hekimine gitmek iyi gelir :) birde karanfil varsa at agzina bir iki tane hemen aliyor agrisini

Rakı balık en ideal çözüm...:D

Senin dişciye gitmen gerekiyor çaresiz:d
dişini fırçala ağrıyı hafifletir ve o sakinliğinle hemen bir diş hekimi bul kendine,başka çaren yok ne yazık ki:d

ApqA kime diyoruz biz hangisini yaptın merak ediyorum :D

Sakın fırçalama dişini kardeşim asla, ben bir kere fırçaladım ağrımayan dişim ağrımaya başlamıştı :D yapma derim.

HerculeS ıy sen şimdi hiç dişlerini fırçalamıyon mu iğrendim senden :D

Beni kendinle karıştırma :D hep fırçalarım. Bir kere fırçalarken öylesine denk geldim :D sen tabi hemen vurmaya çalış :D

Dişinol En iyi Çözüm :D :D

ApqA Canım önce bi Apranax Fort iç ve bir an önce bi dişçiye git. böyle bi ağrı yapıyorsa kanal tedavisi olması muhtemeldir. Neden bu kadar beklettin anlamadım bu dişini ..

Haber et noldu durum .

Şuanda bi kaç tedavi uyguladım arkadaşlar sağolsunlar tuz , dişinol falan çok az bi sızlama var dahada çok artarsa gidicem dişçiye son durum bu :)

illa beyninin yere mi akması lazım doktora gitmen için? Şişicek ağzın yüzün bişeyde yapamicaklar. git işte ağrısı hafiflemişken. Söz dinleyin bi ya !

Yok ya çok acıtıyo benim en büyük korkularımdan biri dişçidir ufaklığımdan beri çok çok kötü olmadan hayatta gidemem

ya bak ben diş hastanesinde çalışıyorum. bişey bilmesem ısrar etmem heralde?
Eğer ağrı gün içinde rastlanmaya başlıyorsa bilki geçmicektir dahada şiddetlenicektir. git korktuğun kadar yok emin ol. ay tanısam tutardım kulağından götürürüm he! nedir bu korku ya. sonra koca koca adamlar ay ben korkuyorum diyip zorluk çıkartıyorlar.
zamanında gidinki korkunuzu yenin.

20 Lik Diş Falan Dediler Bunla Alakası Olabilirmi Bunun O Ağrıyo Olabilir Dediler

ağrı kulağına ve boğazına doğru yayılıyorsa muhtemelen olabilir. kimisi ağrısız çıkartıyor ama bilemeyiz. belkide arka dişlerinde çürükten kaynaklanan ağrıdır onuda bilemeyiz. Kim dedi sana 20'liktir felan diye?
20lik bile olsa en azından ağrını hafifletirler. zaten diş çıakrtırken bi işlem yapamazlar mecbur çıkmasını beklicekler. korkulucak bişey yok emin ol. Güven bana lütfen (:

Güveniyomda Olmaz Hayatta Gidemem İmkan Yok :D Ölürümde Gitmem O Derece :D

ya çocuk gibisiniz ya vallahi. gelip baygın baygın bakıyosunuz sonra iş bitince aaa keşke daha önce gelseydim diyosunuz kazık kadarsınız ama çocuk gibi nazlanıyosunuz. Bak canım gece ağrısı başlarsa durduramazsın. kendi kendine acı çektirme :(

Geri