entel maganda
Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benimde Aralık ayında.Allah yardimcin olsun =)
teşekkür ederim, yazılı sınava daha girmemişsindir o zaman? yeni mi kaydoldun?
Araba kullanmayacaksan, okula yakın go kart varsa kullan, faydası olur, direksiyon hakimiyetin gelişir. Hocanın dediğini yapmadan önce ne dediğine dikkat et, zarf atabilir. Mesela şerit değiştir der, o dedi diye aynadan kontrol etmeden değiştirme, araba geliyorsa tabi hiç değiştirmeBaşarılar
Şimdi bir gün babam yanımda arabayı kullanıyorum saçma bir hareket yaptım. Babam napıyorsun olum sen dedi? Baba ya 5-6 aydır sürmedim ya ondan bir şey oldu dedim. Bana :
Sen salak mısın evladım? Bisiklet sürmeyince bisiklet sürmeyi unutuyor musun? Araba bu da aynı şey, önüne dikkatli bak dedi.
Yyyakşamlar efenim.
Konusu açılmışken ben de bir şey sorayım. Direksiyon eğitimi alalı yaklaşık 3 hafta oldu. Bugün mesaj atmışlar seçimden sonra ayın 7-8 gibi direksiyon sınavına girecekmişim. Eğitim ve sınav arasında 1 aydan fazla süre var tuhaf değil mi? Kurs beni mi tokatlıyor anlamadım. Benim bildiğim eğitimden sonra 1 hafta içinde sınava sokarsın milleti bu 1 aylık süre ne iş anlamadım.
Kursa öğrenci talebi çok olunca ders tarihlerini kafalarına göre ayarlıyorlar aslında siz istediğiniz zamanları belirtebiliyorsunuz.Ben bu yönden çok şanslıydım özelliklede sınava yakın ders almak istiyorum diye belirttim ve en son dersimi cuma aldım cumartesi sınava girdim.![]()