direksiyon sınavı

Konu sahibi son olarak 303 gün önce görüldü
11948219_10153626419353331_2097268185_n.jpg

Benimde Aralık ayında.Allah yardimcin olsun =)

teşekkür ederim, yazılı sınava daha girmemişsindir o zaman? yeni mi kaydoldun?

Kayitlar henuz baslamadi 10 15 eylul dediler ama basvuru yaptim.Agustos ayinda olana gec kaldim maalesef. Ekim 10da yazılı sinavim var

direksiyon sınavını geçemezsen diye bunu da buraya bırakıyorum, dursun yani..... ahjsdhkashjd

[YOUTUBE]BWAK0J8Uhzk[/YOUTUBE]

Araba kullanmayacaksan, okula yakın go kart varsa kullan, faydası olur, direksiyon hakimiyetin gelişir. Hocanın dediğini yapmadan önce ne dediğine dikkat et, zarf atabilir. Mesela şerit değiştir der, o dedi diye aynadan kontrol etmeden değiştirme, araba geliyorsa tabi hiç değiştirme :) Başarılar

Şimdi bir gün babam yanımda arabayı kullanıyorum saçma bir hareket yaptım. Babam napıyorsun olum sen dedi? Baba ya 5-6 aydır sürmedim ya ondan bir şey oldu dedim. Bana :

Sen salak mısın evladım? Bisiklet sürmeyince bisiklet sürmeyi unutuyor musun? Araba bu da aynı şey, önüne dikkatli bak dedi.

Yyyakşamlar efenim.

Oncelikle rutin kontrolleri yap. Her sey yerli yerinde olsa bile koltugu ayarla, aynalara bi dokunsan yeter. Sacma sapan seylere dikkat ediyolar cunku. Kullanmaya basladiktan sonra sana sorular soracaklar ve hic susmayacaklardir gozunu yoldan ayirma kisa cevaplar ver. Vitesi her defasında daha da arttirmani isterlerse hiza karsi oldugunu soyle. Bana vitesi degis dedikce degistim ucuyoduk en son bi sinir yaptılar anlayamadim ksldjksj basarilar dilerim.

Araba kullanmayacaksan, okula yakın go kart varsa kullan, faydası olur, direksiyon hakimiyetin gelişir. Hocanın dediğini yapmadan önce ne dediğine dikkat et, zarf atabilir. Mesela şerit değiştir der, o dedi diye aynadan kontrol etmeden değiştirme, araba geliyorsa tabi hiç değiştirme :) Başarılar

aa go kart var, benim hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim :)

Şimdi bir gün babam yanımda arabayı kullanıyorum saçma bir hareket yaptım. Babam napıyorsun olum sen dedi? Baba ya 5-6 aydır sürmedim ya ondan bir şey oldu dedim. Bana :

Sen salak mısın evladım? Bisiklet sürmeyince bisiklet sürmeyi unutuyor musun? Araba bu da aynı şey, önüne dikkatli bak dedi.

Yyyakşamlar efenim.

ya vallahi içim rahatladı teşekkür ederim. :p

ayrıca ilk derste biraz alıştırmadan sonra hoca ana yola trafiğe soktu beni. dün başka bi arkadaşın ilk dersiydi onu sokturmadı mesela. bunu da belirtmek isterim :D:D

Yazili sinavdan sonra direksiyon icin okudugum yorumlardan korktum. Exodus senin dayıdan lazim banada :D

Bu sınavı ikincide geçebilmiştim.Ne heyecan yapmıştım.

Bende komisyon yüzünden ikincide geçebildim.:D
Felaket heycan yapıyor insan.Girecek olanların heycansız bir sınav geçirmelerini diliyorum,başarılar.:o

Konusu açılmışken ben de bir şey sorayım. Direksiyon eğitimi alalı yaklaşık 3 hafta oldu. Bugün mesaj atmışlar seçimden sonra ayın 7-8 gibi direksiyon sınavına girecekmişim. Eğitim ve sınav arasında 1 aydan fazla süre var tuhaf değil mi? Kurs beni mi tokatlıyor anlamadım. Benim bildiğim eğitimden sonra 1 hafta içinde sınava sokarsın milleti bu 1 aylık süre ne iş anlamadım.

Konusu açılmışken ben de bir şey sorayım. Direksiyon eğitimi alalı yaklaşık 3 hafta oldu. Bugün mesaj atmışlar seçimden sonra ayın 7-8 gibi direksiyon sınavına girecekmişim. Eğitim ve sınav arasında 1 aydan fazla süre var tuhaf değil mi? Kurs beni mi tokatlıyor anlamadım. Benim bildiğim eğitimden sonra 1 hafta içinde sınava sokarsın milleti bu 1 aylık süre ne iş anlamadım.

Kursa öğrenci talebi çok olunca ders tarihlerini kafalarına göre ayarlıyorlar aslında siz istediğiniz zamanları belirtebiliyorsunuz.Ben bu yönden çok şanslıydım özelliklede sınava yakın ders almak istiyorum diye belirttim ve en son dersimi cuma aldım cumartesi sınava girdim.:D

Kursa öğrenci talebi çok olunca ders tarihlerini kafalarına göre ayarlıyorlar aslında siz istediğiniz zamanları belirtebiliyorsunuz.Ben bu yönden çok şanslıydım özelliklede sınava yakın ders almak istiyorum diye belirttim ve en son dersimi cuma aldım cumartesi sınava girdim.:D

15-20 kişi vardı. Direksiyon eğitimi için normalde belli bir tarih vermişlerdi fakat üniversitelerin açılması nedeniyle üniversite öğrencilerini erkene çekmişler beni 2 hafta sonraya attılar. Bu duruma göre sonlara doğru girmiş oluyorum. Eee 3 hafta daha geçti, 2 hafta daha bekletiyorlar. Harbiden iyi keklediler sanırım beni neyse ilgilendiğin için teşekkürler.

kaldım. .hava yağmurlu ydu komisyon genç ve yakışıklıydı elimde değil yapamadım [emoji13] [emoji13]

arkadaşlar bu arada malumatfuruş ikinci denemesinde sınavını geçmiş ve ehliyetini almaya hak kazanmıştır. bilginize...

Eski sistemle almstm gayet kolaydi simdi tek hatada bırakıyorlar

Geri