- Web sitesi
- www.instagram.com
hahhaha sus ciddiye almış zaten yazdığımıBir espriyi gerçeğe yorup bu kadar kanıt sunması... düşündürücü değil mi......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hahhaha sus ciddiye almış zaten yazdığımıBir espriyi gerçeğe yorup bu kadar kanıt sunması... düşündürücü değil mi......
Yok ben firsati bulmusken Hatemin beni dovmeye geldigini hatirlatmak istedim :dsahte olacak son kişiydin ya niye açıkladın bu kadarortam yumuşasın diye yazdım avukatımız :p
@Leviathan gitseneee yaYok ben firsati bulmusken Hatemin beni dovmeye geldigini hatirlatmak istedim :d
Yiyosa Diyarbakira gelsin :d@Leviathan gitseneee ya![]()
Ne yapıyorsunuz hocam tostu önce muayene edip sonra mı ısırıyorsunuz ? qKantinde tost yerken bile foyan ortaya çıkar bizim işte. Tost ısırmasından bile anlaşılır sahte doktor
Onu söylememYapıyorsunuz hocam tostu önce muayene edip sonra mı ısırıyorsunuz ? q
Memnuniyetle..büyük emekler sarfettim.!@Yabani Anadolu Üni. Tiktok işleri sekreterliği bölümü diplomanı görebilir miyiz?
Ekli dosyayı görüntüle 116067

Ben lise yılları boyunca hep internet kafe ve rock barda gördüm bu çocuğu, lise diploması sahte olabilir.Benim forumda üniversiteden arkadaşım var ; bkz : @kült ablası
Benim forumda ilkokul ve liseden de sınıf arkadaşım var bkz ; @Arpes
Benim forumda ben üniversite okurken beni dövmeye gelen arkadaşım var bkz ; @Leviathan
We are clean ! :d