Ben devlet tarafından mesleğini icra edebilmek için detaylı bir psikiyatr kontrolünden geçme şartı getirilse ;
Forumdaki bir çok kişinin işsiz kalacağını düşünüyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben dururken şifayı başka yerlerde arıyorlar..(Dr.Yabby)Climax doktorsa, Zeyna neden 365 günün 165 günü hastanede?
Harunun konuya ikinci mesajı... belli ki birilerine laf sokuyor.... düşündürücü....Ben devlet tarafından mesleğini icra edebilmek için detaylı bir psikiyatr kontrolünden geçme şartı getirilse ;
2025 yılında forumlarda geziyoruz… En sağlıklı olanımızın bile en azından lustrala ihtiyacı var…Harunun konuya ikinci mesajı... belli ki birilerine laf sokuyor.... düşündürücü....
Öyle... Ben de yazsam roman olur sanırım isimleri... hepimizde var biraz kiriklik da bazılarında çok sıkıntılı durumlar...2025 yılında forumlarda geziyoruz… En sağlıklı olanımızın bile en azından lustrala ihtiyacı var…
Ama deli gömleği giydirilip yumuşak beyaz odada tutulması gereken arkadaşlar da bir hayli çok…
(3 oldu…)
Forumlar sanalın süzgeçten geçirilmiş hali sen bir de ircleri gormelisin kjkh "akıllara zarar" diyemiyorum düşün kjkhjh2025 yılında forumlarda geziyoruz… En sağlıklı olanımızın bile en azından lustrala ihtiyacı var…
Ama deli gömleği giydirilip yumuşak beyaz odada tutulması gereken arkadaşlar da bir hayli çok…
(3 oldu…)
psikiyatr hükümet tarafından gönderilirse onda da torpil olurBen devlet tarafından mesleğini icra edebilmek için detaylı bir psikiyatr kontrolünden geçme şartı getirilse ;
Yabancı psikiyatr istiyoruz! (Ali Koç mode off)psikiyatr hükümet tarafından gönderilirse onda da torpil olur
Yoksa harunabinin diplomada xnxnnxnznHarunun konuya ikinci mesajı... belli ki birilerine laf sokuyor.... düşündürücü....
Benim forumda üniversiteden arkadaşım var ; bkz : @kült ablasıYoksa harunabinin diplomada xnxnnxnzn
Neyse gümbürtüye gitmeyelim hahaha
sahte olacak son kişiydin ya niye açıkladın bu kadarBenim forumda üniversiteden arkadaşım var ; bkz : @kült ablası
Benim forumda ilkokul ve liseden de sınıf arkadaşım var bkz ; @Arpes
Benim forumda ben üniversite okurken beni dövmeye gelen arkadaşım var bkz ; @Leviathan
We are clean ! :d
arkadaşlar buyrun, taş gibi diplomam , rektörümün imzası ile geldim .p
Ekli dosyayı görüntüle 116048
Coolumsu vardı mesela doktorum diyen birde ben ona inanmıyordum![]()
dfldklfkdlfkldkfldkl sesli güldüm bunabir de abaris vardı, doktorum diyordu sonra da hastalıklara iyi geliyor diye suya dua yazılı kağıt atıp için diye konu açıyordu .p
dfldklfkdlfkldkfldkl sesli güldüm buna![]()
Bir espriyi gerçeğe yorup bu kadar kanıt sunması... düşündürücü değil mi......sahte olacak son kişiydin ya niye açıkladın bu kadarortam yumuşasın diye yazdım avukatımız :p