Var bir kaçı ama utanıyorum söylemeye..
Kendi kendime soruyorum arada bunlar nasıl diploma almış diye.!!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kim kulağıma söyle!Var bir kaçı ama utanıyorum söylemeye..
Yozgatlım çapanoğlu gibi ortalığı yakacak galiba..kim kulağıma söyle!
gönder gelsin yaban mersini:pYozgatlım çapanoğlu gibi ortalığı yakacak galiba..
Bak açık açık söylüyorum birini Clemax nasıl doktor olduğunu anlamış değilim..sanki hastaneye hasta olarak gitmiş doktorun önlüğünü araklamış gibi..gönder gelsin yaban mersini:p
hocam baya bilgili bu konuda ama tabi kimse inanmak zorunda değil:=)Bak açık açık söylüyorum birini Clemax nasıl doktor olduğunu anlamış değilim..sanki hastaneye hasta olarak gitmiş doktorun önlüğünü araklamış gibi..
Diğerlerini söylemem kavga çıkar cli alınmaz onlar kadar..hocam baya bilgili bu konuda ama tabi kimse inanmak zorunda değil:=)
Sonuçta herkes burada söylediği kadarını biliyoruz, hocam alınmaz bu söylediklerine ..
Oynat şansal!
Başka...
kulağıma söyle eleştirelim sağa sola çekipDiğerlerini söylemem kavga çıkar cli alınmaz onlar kadar..
Hele işten bi eve gideyim özelde yazarım sanakulağıma söyle eleştirelim sağa sola çekip![]()
Bak açık açık söylüyorum birini Clemax nasıl doktor olduğunu anlamış değilim..sanki hastaneye hasta olarak gitmiş doktorun önlüğünü araklamış gibi..
Ay kim kimmm ufjfjhfMadem diplomalar ortaya çıkıyor o zaman torpille memur olanlardan da isim verelim......
Aklımda şu an yok ama illa ki vardır yavrum hdjsjd ortaya attım lafı ki belki bir olay çıkar diye....Ay kim kimmm ufjfjhf