Diplomasından şüphelendiğiniz üye ?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ben devlet tarafından mesleğini icra edebilmek için detaylı bir psikiyatr kontrolünden geçme şartı getirilse ;

Forumdaki bir çok kişinin işsiz kalacağını düşünüyorum.
Harunun konuya ikinci mesajı... belli ki birilerine laf sokuyor.... düşündürücü....

Harunun konuya ikinci mesajı... belli ki birilerine laf sokuyor.... düşündürücü....
2025 yılında forumlarda geziyoruz… En sağlıklı olanımızın bile en azından lustrala ihtiyacı var…

Ama deli gömleği giydirilip yumuşak beyaz odada tutulması gereken arkadaşlar da bir hayli çok…

(3 oldu…)

2025 yılında forumlarda geziyoruz… En sağlıklı olanımızın bile en azından lustrala ihtiyacı var…

Ama deli gömleği giydirilip yumuşak beyaz odada tutulması gereken arkadaşlar da bir hayli çok…

(3 oldu…)
Öyle... Ben de yazsam roman olur sanırım isimleri... hepimizde var biraz kiriklik da bazılarında çok sıkıntılı durumlar...

(3 oldu…)
Forumlar sanalın süzgeçten geçirilmiş hali sen bir de ircleri gormelisin kjkh "akıllara zarar" diyemiyorum düşün kjkhjh

Anlık climax

Yoksa harunabinin diplomada xnxnnxnzn:D
Neyse gümbürtüye gitmeyelim hahaha
Benim forumda üniversiteden arkadaşım var ; bkz : @kült ablası

Benim forumda ilkokul ve liseden de sınıf arkadaşım var bkz ; @Arpes

Benim forumda ben üniversite okurken beni dövmeye gelen arkadaşım var bkz ; @Leviathan

We are clean ! :d

Geri