Dinli

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Bütün dinler benim.

Dinini yasayan, Müslüman, Yahudi, Hristiyan topluluklarini olusturan insanlar.

Dinli ye dinli diyince hosuna gidiyor, Ama dinsise Dinsiz dedigin zaman Öküz gibi bögürüp zirliyorlar nedense. Ezikmisiniz olm siz.

Bazen de ahlaksız, yerine göre karaktersiz,yerine göre de geri zekalı olma hakları ellerinden alınanlardır
Bilmem ne ailesi sapıklıkta çığır atlamış İslam şöyle, x kişi cinayet işlemiş İsevilik böyle, Huriye (Arapça örnek,kıymetimi bilin) gizlice o.pu olmuş, tesettürlü kadınlar seks delisi,organik hoşaf ve TUBİTAK ha? dinli bilimden ne anlar?.. şeklinde sanrısal örnekleri çoğaltılabilir.
Bir dine mensupsanız, robot olup kendinizi programlamalısınız arkadaşlar .
ve tabi kaçınılmaz bkz. Dinsizlerin; ahlak,karakter,misyon vb. konulardaki dokunulmazlıkları. (ya da o yöndeki çabalar mı demeliydim)
İşte bunlar da hep zekadan,siz geri kalmışsınız.
O.pu olabilme hürriyeti, g*vat olabilme hürriyeti, memeleri özgür bırakma güdüsü kadar doğal bir tercih olmalı din varlığı ya da yokluğu gözetilmeksizin.
Biri o.pu olmak ya da yobaz kalmak istiyorsa din temelli ele alınmamalı.

aahahahaha adam ciddiye almış bi de ya. :p biraz önce forum hayatımdaki en saçma ve en kasıntı mesajı görmüş olabilirim. tekrar tekrar okudum da ciddi görünmek için bu kadar kasmayın abi. :p

İyi de ben konu içeriğine, ya da yorum yazanlara yönelik bir şey belirtmedim ki.
Ciddiyet içeren konulara mizah eklenebilirse,mizah konularına ciddiyet de eklenebilir.
Ben kasıntıyım, şimdi konu aç ve laf sok.
Eğlenmek istiyorum.

sakinleştin mi paşam? hem zaafımı biliyorsun ve hem de oradan vurmaya çalışıyorsun. bu hangimizi daha kötü yapar? baya sinirlendin sanırım, kusuruma bakma.

o meseleyi tartıştık ve bitti. yine dövüşelim, edelim ama sezdiğim bu düşmanlığını devam ettireceksen kendinle alakalı bir konu/neden bulabilir misin?

konu içeriğine ya da konuya yorum yapanlara yönelik olmaması bir hedefi olmadığı anlamına gelmiyor. kara ve rahatsız edici mizah yapan ateistlerden biri olarak neyin mizahı yapılamaz diye size fikir danışacaksak çok sesliğin ne anlamı kalıyor? -ki bunun gerçekçi bir neden olduğunu da sanmıyorum.

yine dert konularına ruh hastası yaz, yine özel mesajlara ters cevap ver ama bir sorunun varsa da söyle kardeşim. hepimiz iyi çocuklarız aslında. böyle çözemeyiz meseleyi. sevgiler. <33

Bir dini olan mahlukat.

tamam. öyle olsun paşam, sen yeter ki üzülme. :p kıyamam sana. :p

bir sıkarlet ooooharaaa konularından biri sayfayı kapatıyorum.

Sen döndüysen ben çıkmalıyım. İkimiz aynı karede bile olmamalıyız. Biz birbirimize yasağız !
Kedi getirin, kesip Ateist olacağım.
kdlglfjdlş

1- Sadece dinsiz kelimesinden rahatsiz olunup ona karsilik yapilan kelime oyunudur.
2- Dini kimlik altinda her halti yapip dinini savunanlara laf sokma, gonderme yapma amacli acilmis konu(olabilir)
3- Gercekten dini inanca sahip insanlar kastediliyordur.

Sonuc: Herkesin inandigi veya inanmadigi kendinedir.

Geri