Dinimi öğrenirim diye Din kültürü öğretmeniyle evlendim, eşim namaz kılmıyor? |

Konu sahibi son olarak 2803 gün önce görüldü
Ben niyetini anlıyorum, fakat bu söylemler başka yerlere çekilebilir dikkatli olunmalı onu söylüyorum.

Ehl-i sünnet birini herhangi bir şeyle itham edecek değilim.

yaptığı program 50 dakika sürüyor . parça parça kesince konu bütünlüğü dağılıyor

Konu da video olduğu için, videodakiler kasıt edilerek 'Siz' denmiş olabilir mi ? Bence sen benim kendimi ifade etmemi dusuneegine biraz konular hakkında farklı düşünmeyi ogren

Sen kişinin Müslüman'lığını kıldığı namazla ölçemezsin bu 1.
Kurduğun daha doğrusu kuramadığın cümleyi kurmayı öğren bu da 2.
Eğer yorum yapıyorsan ifade etmene dikkat edeceksin.

Sen kişinin Müslüman'lığını kıldığı namazla ölçemezsin bu 1.
Kurduğun daha doğrusu kuramadığın cümleyi kurmayı öğren bu da 2.
Eğer yorum yapıyorsan ifade etmene dikkat edeceksin.
Kuramadığım cümle?
Tam olarak söylediğim ve soylemek istediğim " Ben hristiyanla evlendim Kız sizden daha musluman."

Bence cümleyi tam olarak kurmusum.Kendimi tam olarak ifade etmişim. yanlız seni burada ilgilendiren kısmı çözemedim, ucuz kahramanlık yaptigin belli de , yaptığın adam yanlış daha fazla uzatma istersen

Kuramadığım cümle?
Tam olarak söylediğim ve soylemek istediğim " Ben hristiyanla evlendim Kız sizden daha musluman."

Bence cümleyi tam olarak kurmusum.Kendimi tam olarak ifade etmişim. yanlız seni burada ilgilendiren kısmı çözemedim, ucuz kahramanlık yaptigin belli de , yaptığın adam yanlış daha fazla uzatma istersen

Ucuz kahramanlıkmış :)

Sen o cümlede hala Hıristiyan olan birini anlamıyorsan Türkçe öğren önce tamam mı hadi bakayım :)

Başlığa güldüm gidiyorum zira yorumlarda ironiden anlamayan biri var hiç eğlenceli değil .p

Zengin bir koca aldım diye
sevinen kadının
Adamın fakir olduğunu
sonradan öğrenmesi gibi bişi olmuş

Forumda da Türkçe bilmeyen çok var hiç eğlenceli değil :)

Geri