teksas tombis
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Namazsız olmaz, fakat namaz kılmayanın imanı elinden gitmez. Namaz kılmamak çok büyük günahtır fakat bu kafir olma manasına gelmez. Bu sohbette buna aykırı sözler mevcut.
Namaz kılmayanın orucu kabul olmaz diye bir şey yok. Sevabı azalabilir fakat yaptığı ibadet kabul olmaz denemez.
namaz kılmayan kafir mi diyor yanlış anlamışsın .
[YOUTUBE]ZqUv1fJnoZA[/YOUTUBE]
Biri de gelmiş bir Müslüman'ın yapmadığı bir ibadetten dolayı Hıristiyan birini övüyorİbadetlerini yapmayan Hıristiyanların sayısı Müslümanların kaç bin katı acaba ?
Haftanın sadece bir günü kiliseye gitmesi gerekmesine rağmen %95'e varan gitmeyenler mevcutken fazla atlamayın bu konuya.
İlk video'nun 2:00 - 2:10 arasını izleyin.
"Namaz yok niyaz yok oruç da yok, yani adamda din iman söz konusu değil" diyor.
lafı bana soktugna göre cevabını vereyim.
Hristiyanin birine değil, eskiden hristiyan yeni müslümanın birini ovuyorum ki.
bilmediğin insanlar hakkında üstüne vazife olmadan atlama olur mu
orda anlattığı reformcu zındık din adamları ehli sünnet olanlara hüsnü zan edin . osman ünlü hocanın bütün videolarını dinleseydiniz yanlış düşünmezdiniz
Sen o zaman önce düzgün cümle kurmayı öğreneceksin. Hıristiyan sizden daha Müslüman demek başka şey, eskiden Hıristiyan sonra Müslüman olan sizden daha Müslüman demek başka şey.
Daha kendini ifade etmekten acizsen benim yapabileceğim bir şey yok.
Cok sagol bana haddimi bildirdigin icin.
Sen ironiden anlamiyorsan benimde yapabileceğim bir şey yok
ki cumlemde seni veya konudkonuda ki birini ilgilendiren durum bile yoktu.
İroni olması senin cümle kuramadığın gerçeğini değiştirmiyor. "Siz" diyerek itham etme o halde kimseyi.