Dini inancınız nedir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@PapatyA iltifatlarin icin tsk ederim ovgulerinize layik olmaya calisacam simdi efendim biz 365 gun atalim dedikde yonetim evet mi dedi hayir tabiki bi paket makarnaya beni yine kandirdiniz :)

Yonetim istifa :)

Papatya ayet paylaşmıştır okuyup da nasiplenelim diye girdim umduğumu bulamadım çıkıyorum.

Üç ve ile Evvvet Diyorum @PapatyA :) spaketti olsada yesek makarnanin neresi kotu en ucuz yiyecek hamurudur :) bir kamyon makarnam olsun istedigin oy olsun ayipsin :) nerde bu devlet nerde bu millet :) lapatya sen bana sahi sen kimsin diye seslenebilirsin kim oldugumu ogrendigimde bilki ya cennette hurilerle yada cehennemde zebanilerle takiliyorumdur artik senide bekleriz bi yere :)

Üç ve ile Evvvet Diyorum @PapatyA :) spaketti olsada yesek makarnanin neresi kotu en ucuz yiyecek hamurudur :) bir kamyon makarnam olsun istedigin oy olsun ayipsin :) nerde bu devlet nerde bu millet :) lapatya sen bana sahi sen kimsin diye seslenebilirsin kim oldugumu ogrendigimde bilki ya cennette hurilerle yada cehennemde zebanilerle takiliyorumdur artik senide bekleriz bi yere :)

Hasbinallah. Kaç yaşındasın sen 15 falan mi ?

Bas koymusum turkiyemin yoluna :)
Yolu yariladim yol bitecek nerdeyse :)

de ki; biz onlardan beriyiz..
erotizm

Ateistim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri