Din Tüccarının Cin Çıkarma Seansı

Konu sahibi son olarak 3069 gün önce görüldü
[YOUTUBE]67k0l2oG47c[/YOUTUBE]

Youtube'ta gezinirken bu adamın videolarına denk geldim, videolarından birisi bu.

Hemen hemen her videosunda telefon numarasını paylaşmış, İstanbul'da da bir tane ofis açmış kendisine, para karşılığı cin çıkarmacılık oynuyor. Kendi internet sitesi de var.

Şimdi şu videoya bir bakın, güya kadının karnına cin girmiş, hareket edip kadının karnını şişiriyormuş. Adam daha ortada hiçbir şey yok iken "Şimdi buna da balon derler." diyor.

Daha dur, hiçbir şey sormadık etmedik, bu "Balon" hemen nereden aklına geliyor? :) Gelecek olan eleştirilere bir ön hazırlık mı? Ya da ağzındaki baklayı saklayamama durumu mu?

Bir de; "Hala inanmazsanız artık yapacak bir şey yok." diyor. Sürekli karşı tarafı ikna etme amacı taşıyan söylemler.

Niye? Para koparacak çünkü. Kendisine ofis açmış, kişisel sitesi bile var. Bir sürü kameraman da var, ekip tamam.

Ha bir de sürekli birilerine, "Şişirin abi, şişirin." diyor, hem tüccar, hem de beceriksiz. İnsan çaktırmadan söyler, eliyle ayağıyla işaret verir. Bu kadar da göz göre göre insan aklıyla alay edilmez.

Videonun altında bir tartışma çıkardım, 30-40 tane de cevap geldi fakat sonra sayfa sahibi yorumumu sildi. :T:

Alıntıdır.

Cinlerin müslüman olanı ve olmayanı vardır. Müslüman olan cinlerden insanlara bir zarar gelmez. Bunlar, yalnız ibadet ederler. Ehl-i sünnet âlimleri bunları tanır. Salih insanlar gibi görünür ve sohbet ederler. Kâfir olan cinler, insanlara çeşitli şekilde zarar verirler. İnsandan ayrılmayıp her şekle girebilirler. Mesela mikrop şekline girip insanın damarlarında dolaşırlar. Yalnız müminlerin kalbine giremez ise de, kalbine vesvese verebilir. Keçi, yılan, kedi şekline girdikleri çok görülmüştür.

Âyet-i kerime ve dua okuyup, Allahü teâlâya sığınanlara da cinler bir şey yapamazlar.

Kâfir cinler, cinci ve büyücülerin bildirdiği insanlara sihir = büyü yaparlar. Hadika’daki hadis-i şerifte, (Sihir = büyü yapan, yaptıran ve inanan bizden değildir) buyuruluyor. Cinciler, falcılar ve yıldız nameye bakıp, sorulan her şeye cevap verenler büyücü sınıfına girerler. Bunlara gidip, söylediklerine, yaptıklarına inanmak, bazen doğru çıksa bile, Allah’tan başkasının her şeyi bildiğine ve her dilediğini yapacağına inanmak olup, küfür olur.

Geçmiş şeyleri cinden sormak caiz, ileride olacak şeyleri sormak caiz değildir. Çünkü geleceği ve gaybı ancak Allahü teâlâ bilir. Kâfir cinler yalancı olduğu için olmuş şeyleri de görmeden gördük diyebilirler. Cinciye gidip, insanı cinden kurtardığına inanıp, ona ücret vermek caiz değildir.

Cinden kurtulmak için en tesirli silah Kelime-i temcid (La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) ve istigfar duasıdır. Bunları okuyandan, cinler kaçar ve büyü bozulur. Cin mektubu denilen duayı, yanında taşıyana veya evinde bulundurana cin gelmez, dadanmış olan cin de gider.

Coolumsu
Özellikle ilk paragrafı okursanız bilgilerinizi tazelemiş olursunuz sizde.

Alıntıdır.

Cinlerin müslüman olanı ve olmayanı vardır. Müslüman olan cinlerden insanlara bir zarar gelmez. Bunlar, yalnız ibadet ederler. Ehl-i sünnet âlimleri bunları tanır. Salih insanlar gibi görünür ve sohbet ederler. Kâfir olan cinler, insanlara çeşitli şekilde zarar verirler. İnsandan ayrılmayıp her şekle girebilirler. Mesela mikrop şekline girip insanın damarlarında dolaşırlar. Yalnız müminlerin kalbine giremez ise de, kalbine vesvese verebilir. Keçi, yılan, kedi şekline girdikleri çok görülmüştür.

Âyet-i kerime ve dua okuyup, Allahü teâlâya sığınanlara da cinler bir şey yapamazlar.

Kâfir cinler, cinci ve büyücülerin bildirdiği insanlara sihir = büyü yaparlar. Hadika’daki hadis-i şerifte, (Sihir = büyü yapan, yaptıran ve inanan bizden değildir) buyuruluyor. Cinciler, falcılar ve yıldız nameye bakıp, sorulan her şeye cevap verenler büyücü sınıfına girerler. Bunlara gidip, söylediklerine, yaptıklarına inanmak, bazen doğru çıksa bile, Allah’tan başkasının her şeyi bildiğine ve her dilediğini yapacağına inanmak olup, küfür olur.

Geçmiş şeyleri cinden sormak caiz, ileride olacak şeyleri sormak caiz değildir. Çünkü geleceği ve gaybı ancak Allahü teâlâ bilir. Kâfir cinler yalancı olduğu için olmuş şeyleri de görmeden gördük diyebilirler. Cinciye gidip, insanı cinden kurtardığına inanıp, ona ücret vermek caiz değildir.

Cinden kurtulmak için en tesirli silah Kelime-i temcid (La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim) ve istigfar duasıdır. Bunları okuyandan, cinler kaçar ve büyü bozulur. Cin mektubu denilen duayı, yanında taşıyana veya evinde bulundurana cin gelmez, dadanmış olan cin de gider.

Coolumsu

Bana kendinizde okumadığınız hurafe şeyler atmazsanız sevinirim.
Hele de Ehli sünnet alimleri bunları tanır falan komik oluyor gerçekten :)

Ben bu saçmalıkları terk edeli uzun zaman oluyor. Mezhepçiliği reddeden birine.. Mezhepçi şeyler atıp, üstelik içlerinde uydurma hadislerin dolu olduğu bir siteden kopyalanmış..

Gerek yok bunlara :)
Ben senin bunları kopyaladığın sitenin neler neler yaptığını iyi biliyorum. :)

Duydunuz mu cinler keçi ve yılan olmuş asdf. . ;)
Allah akıl fikir versin ne diyebilirim ki buna :)

Cinler tıpkı ışın dalgalarının insan vücudunun her zerresine girmesi gibi istisnai durumlar harici bedene girebilirler ..
Gözlerimle gördüklerim delil olarak bana yeter ..

Bana kendinizde okumadığınız hurafe şeyler atmazsanız sevinirim.
Vol.1 Atıp tutmasını beklemek.

Hele de Ehli sünnet alimleri bunları tanır falan komik oluyor gerçekten :)
Vol.2 Bilmeyip ama bilmişlik taslama.

Ben bu saçmalıkları terk edeli uzun zaman oluyor. Mezhepçiliği reddeden birine.. Mezhepçi şeyler atıp, üstelik içlerinde uydurma hadislerin dolu olduğu bir siteden kopyalanmış..
Vol.3 Hangi siteden aldığımı bile bilmeyen sadece bir ihtimal vererek kendini öne çıkarma çabası.

Gerek yok bunlara :)
Ben senin bunları kopyaladığın sitenin neler neler yaptığını iyi biliyorum. :)

Vol.4 Kendinden o kadar eminsin ki orta yere "İftira" atıyorsun.

:)

Duydunuz mu cinler keçi ve yılan olmuş asdf. . ;)
Allah akıl fikir versin ne diyebilirim ki buna :)

Vol.5 Çok ağır ve hesapsızca konuşuyorsun. Birgün bu konuştukların yüzünden canın ve canından çok sevdiklerinin canı yanarsa o zaman ağlamaktan beter olsan da kurtulamazsın.

Ne sağdan soldan topladığın bilgiler kurtarır ne inanmış olduğun inançlar ne de okul bilgilerin.

Alıntıdır.

Cinlerin müslüman olanı ve olmayanı vardır.Müslüman olan cinlerden insanlara bir zarar gelmez.

Yanlış bir ifade .. ALLAH korkusu olmayan ve takvadan uzak her cinin zarar verme kapasitesi yüksektir .. İster Müslüman olsun ister Hristiyan isterse Şeytana tabi olsun fark etmez ..

Bunlar, yalnız ibadet ederler. Ehl-i sünnet âlimleri bunları tanır. Salih insanlar gibi görünür ve sohbet ederler.

Başlı başına saçma bir bilgi daha .. Cinler insanlar arasına karışıp da saatlerini bizimle birlikte geçirmezler .. Buna ne fizik kuralları ne de anayasal kuralları müsaade etmez. Ayrıca ulvi varlıkları görmek için bir mezhebe bağlı olmak şart değildir ..

Kâfir olan cinler, insanlara çeşitli şekilde zarar verirler. İnsandan ayrılmayıp her şekle girebilirler. Mesela mikrop şekline girip insanın damarlarında dolaşırlar. Yalnız müminlerin kalbine giremez ise de, kalbine vesvese verebilir. Keçi, yılan, kedi şekline girdikleri çok görülmüştür.

Bakteri, mikrop vesaire şekilleri almazlar bu da uydurma bir bilgi .. Zaten şuasal varlıklar oldukları için böyle kılıklara ihtiyaç duymazlar..

Bu da eksik bir bilgi .. İhlas ve iradeniz de denge yoksa sabaha kadar Kuran okusanız da tasallutlar karşısında çaresiz kalabilirsiniz.

Ne kadar kolaymış öyle büyü bozmak vay vay :) Keşke bu kadar basit çözülseydi büyüler ama kazın ayağı maalesef öyle değildir ..

Coolumsu

Eyyamcıların olduğu bir ortamdan tiksinsem de bu konuya cevap vermeden duramadım .. Selametle ..

Size şunu söyleyeyim Allah'a sığının. Allah'a sığındıktan sonra kimse zarar veremez. Allah'a güvenin yalnız ve sadece ondan korkun başka hiçbir şeyden değil..

Çünkü mutlak güç ancak Allah'a aittir.

EkSen

Yanlış bir ifade
Başlı başına saçma bir bilgi daha
bu da uydurma bir bilgi
Bu da eksik bir bilgi...

Size göre mi böyle yoksa Dinin emrettiği kurallar gereği mi böyle ?

Cinler tıpkı ışın dalgalarının insan vücudunun her zerresine girmesi gibi istisnai durumlar harici bedene girebilirler ..
Gözlerimle gördüklerim delil olarak bana yeter ..

Eksen sen de mi? Hurafelere karşı geçiniyordun bir ara demek ki tam karşı değilmişsin.. :)
İyice bu tarz şeylere bağladın sen de içine cübbeli falan mı kaçtı anlayamıyorum. :cici:
Aynı onun gibi konuşmaya başladın :p Bu gidişle Cübbeli Eksen Hoca diyeceğiz sanırım.

Senden bu tarz bir görüş beklemezdim şaşırdım. Bundan sonra hurafelere karşı eleştirilerinde pek ciddiye almayacağım seni. Oysa bazı konularda çok hem fikir gelmiştin bana :cici:

Size şunu söyleyeyim Allah'a sığının. Allah'a sığındıktan sonra kimse zarar veremez. Allah'a güvenin yalnız ve sadece ondan korkun başka hiçbir şeyden değil..

Çünkü mutlak güç ancak Allah'a aittir.

Verdiğin cevaplar farklı şimdi yazdığın olay farklı.

Gerçekten bu millet dinler tarihini okumuyor. Gerçekten sonra da gelip bana bilgiçlik taslıyorlar..

Emin olun bizim kültürümüzdeki şuanki cin algısı Mekke müşriklerindne fersah fersah geridedir.
O kadar hurafeye battık ki..

Niye sizin aklınıza din deyşnce akılla anlaşılabilecek olaylar gelemzde böyle şeyler gelir ki?

Kardeşim sen onu bunu bırak, sen zekat vermiyorsan, kendini şirk koşuyor muyum acaba diye sürekli sorgulamıyorsam, ibadetleri yapmada sorunun varsa, Allah'ı onun Kuran'da tanıttığı gibi tanımıyorsan ve öyle inanmıyorsan seni ne ilgilendirir o, bu,şu?

Kendi halüsinasyon ve kuruntularınızı lütfen şu dinin içine sokmayın. Kuran'da bu konuda ayetler o ayetler zaten beni halkı çıkarıyor. Kuran'ı baştan sona okursan zaten akılcı bir biçimde ama cinleri, peygamberleri, melekleri hatta hiçbir şeyi Allah asla kendine ortak koşulmasını kabul etmiyor.

Allah'a sığınacaksın başka hiçbir şeye değil..
Neyse bu konuda bilgisiz olduğunuzu anladım. Size attığım o videoyu izlemenizi tavsiye ederim faydalı olur. :)

Bir zahmet abdestliyken hem dinler hem de okursunuz.

[YOUTUBE]ZJfFFX8yenQ[/YOUTUBE]

Bir zahmet abdestliyken hem dinler hem de okursunuz.

[YOUTUBE]ZJfFFX8yenQ[/YOUTUBE]

Al sana araya bir de hemen abdestsiz Kuran okunmaz hurafesi ekledin. :)
Kardeşim sende lütfen bir gün boş zamanında şu videoyu izle o zaman anlarsın gerçeğin ne olduğunu..

Bu ve diğer birçok getireceğin delilden kendinin bile haberin yok. ;)
Ben cin Kuran'da geçmiyor demedim. Sizin kafanızdaki cin algısı Kuran'daki ile tamamen zıt dedim.

Aşağıdaki videoyu birgün sabredebilirsen sonuna kadar izle en sonunda gelip tartışalım tamam mı? :)
http://www.forumsal.net/dini-videolar/637935-yaratilan-alemlerin-gorunmeyen-varliklari.html

Sen beni bırak bu tarz eklemeleriniz yüzünden ileleri de sizin başınıza kötü şeyler gelecek.. Çünkü bu tavır Allah'a din öğretme tavrıdır.

Gerçekten bu millet dinler tarihini okumuyor. Gerçekten sonra da gelip bana bilgiçlik taslıyorlar..

Emin olun bizim kültürümüzdeki şuanki cin algısı Mekke müşriklerindne fersah fersah geridedir.
O kadar hurafeye battık ki..

Niye sizin aklınıza din deyşnce akılla anlaşılabilecek olaylar gelemzde böyle şeyler gelir ki?

Kardeşim sen onu bunu bırak, sen zekat vermiyorsan, kendini şirk koşuyor muyum acaba diye sürekli sorgulamıyorsam, ibadetleri yapmada sorunun varsa, Allah'ı onun Kuran'da tanıttığı gibi tanımıyorsan ve öyle inanmıyorsan seni ne ilgilendirir o, bu,şu?

Kendi halüsinasyon ve kuruntularınızı lütfen şu dinin içine sokmayın. Kuran'da bu konuda ayetler o ayetler zaten beni halkı çıkarıyor. Kuran'ı baştan sona okursan zaten akılcı bir biçimde ama cinleri, peygamberleri, melekleri hatta hiçbir şeyi Allah asla kendine ortak koşulmasını kabul etmiyor.

Allah'a sığınacaksın başka hiçbir şeye değil..
Neyse bu konuda bilgisiz olduğunuzu anladım. Size attığım o videoyu izlemenizi tavsiye ederim faydalı olur. :)

diye demedim mi ben ilk başta ?
Dedim.
Ayrıca çevir kazı yanmasın hesabı ALLAH'a ortak koşuyormuşuz gibi (Haşa Haşa) gelmiş konuyu ip gibi çekiyorsun.

Siz çok bilgilisiniz merak etmeyin ; ben bilgisizim ne yapacaksınız işte. Cahiliz.(!) Sizin gibi 2 kitap okuyup ; Kur'an-ı Anlamadan etmeden düz türkçe ile okuyup genel de eline de Üniversite diploması alıp sağda solda atmıyoruz. (!)

Hayda asdfsd alınganlık yapmana gerek yoktu.. :)
Benle tartışanlar nedense hemen alınganlık yapıyorlar asdffd..
Daha mezun olmadım ki ben diploma almama çooook var. :cici:

Geri