Mr.NavyBlue
Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Âyet-i kerime ve dua okuyup, Allahü teâlâya sığınanlara da cinler bir şey yapamazlar.
diye demedim mi ben ilk başta ?
Dedim.
Ayrıca çevir kazı yanmasın hesabı ALLAH'a ortak koşuyormuşuz gibi (Haşa Haşa) gelmiş konuyu ip gibi çekiyorsun.
Siz çok bilgilisiniz merak etmeyin ; ben bilgisizim ne yapacaksınız işte. Cahiliz.(!) Sizin gibi 2 kitap okuyup ; Kur'an-ı Anlamadan etmeden düz türkçe ile okuyup genel de eline de Üniversite diploması alıp sağda solda atmıyoruz. (!)
EkSen
Yanlış bir ifade
Başlı başına saçma bir bilgi daha
bu da uydurma bir bilgi
Bu da eksik bir bilgi...
Size göre mi böyle yoksa Dinin emrettiği kurallar gereği mi böyle ?
Eksen sen de mi? Hurafelere karşı geçiniyordun bir ara demek ki tam karşı değilmişsin..
İyice bu tarz şeylere bağladın sen de içine cübbeli falan mı kaçtı anlayamıyorum. :cici:
Aynı onun gibi konuşmaya başladın :p Bu gidişle Cübbeli Eksen Hoca diyeceğiz sanırım.
Senden bu tarz bir görüş beklemezdim şaşırdım. Bundan sonra hurafelere karşı eleştirilerinde pek ciddiye almayacağım seni. Oysa bazı konularda çok hem fikir gelmiştin bana :cici:
EkSen
Benim söylediklerim alıntıdır diye belirtmiştim zaten. Dahasını okumak istiyorsan Tam İlmihal Se`âdet-i Ebediyye kitabını ister satın alarak istersen de İnternet'ten pdf uzantısıyla birlikte indirerek okuyabilirsin rahatlıkla.
O kitap tarikatçıların kitabıdır. Ve içinde bir sürü uydurma hadis ve çarpırtma vardır.![]()