Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dilan parayi basmis Seyhanin cenesini kapamis. Tukurdugunu yaladi Seyhan....hep ileride olmak istedim ama hep geride kaldım w hanımcım ya.. seyhan soylu niye gitmiş onu anlamadım..
pariste bir ev, 10 milyon yuro, bentley almış. yani düşününce ben de tükürdüğümü seve seve yalayabilirdim ya. güzel para.Dilan parayi basmis Seyhanin cenesini kapamis. Tukurdugunu yaladi Seyhan....
10 milyon Euro 7 sulaleme yeter benim....pariste bir ev, 10 milyon yuro, bentley almış. yani düşününce ben de tükürdüğümü seve seve yalayabilirdim ya. güzel para.![]()
bir anda seyhana hak verdik farkettiysen...10 milyon Euro 7 sulaleme yeter benim....
Gençler neden Almanlarının bokunu dahi yıkamayı göze alarak Almanya'ya gitmek istiyor, gençler acından ölse dahi neden çalışmak istemiyor, gençler neden bu ülkede kendilerine aydınlık bir gelecek kurma hayali kuramıyor, gençler neden sosyal medyada bu kadar vakit geçiriyor gibi soruların tamamının cevabı Dilan Polat ve benzeri tiplerdir. Bu ülkede aklı başında insanlar her uyandıkları gün ayrı bir cehennem yaşıyor, ayrı bir buhranın ortasınında buluyor kendini. Maaşını eline almadan vergisi peşin kesiliyor, her gün ayrı bir zam ile yeniden ve her seferinde daha sert bir şekilde sınanıyor. Ne için?
insani niye aksi yere sinirlendirmeye calisiyorsunNiçin?
Dilan Polat tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandığını gözyaşları içinde açıkladı!
Kara para aklama iddiaları ile gündemden düşmeyen Dilan Polat, son paylaşımında amansız hastalığını duyurdu: ''Tedavisi olan bir hastalık değil!"
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dilan Polat:
"Pozitif lupus hastası olduğumu öğrendim. Biliyordum hasta olduğumu hissediyordum. Düzenli kortizon ve tahlil yaptırmam gerekiyormuş. Önümde uzun bir yol var. Allah'ım yardım et bana.
Kelebek gibi kalbim var benim, vücudumda da kelebek hastalığı başlamış meğerse anlamıştım. Ağrılarımdan biliyordum zaten ara ara böbreğime vuran ağrı da beni rahatsız etmeye başlamıştı. İnsan sağlığı ne kadar önemli... Stres, üzüntü ne büyük problem vücudumuza..."
Ağladığı fotoğrafını paylaşan ünlü fenomen:
''Tedavisi olan bir hastalık değil, sadece bastırabiliyorlar. Ömür boyu vücutta. Şimdi kafam çok karışık, vücudum ağrıyor, çok ağrıyor. Dayanılamayacak ağrılarım var."
Avukata mi diyorsun ? Nedense bu kadin bana cok itici geliyor. Unlulerin avukatiymis kepcuk...içmiş bu