Dilan Polat'tan 'tükürüklü' açıklama: Kurban olduğum devlet

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
dilan polat arastirilirken, hakiki zenginler (+old money zenginleri) agzini tutarak ve asla gosteris yapmayarak hayatina devam ediyor. oysa para kazanma sekilleri birbirine benzer olabilir. iste aptal zengin (bknz: sonradan gorme/gosterisi abartili seven/isini gosterisle yapan/sosyal medya calisanlarin sinirsizligi etc) vs zeki zengin (bknz: kazancini saklayan/koruyan) arasindaki farki buradan gorebiliyorsunuz. dilan polat'in basina gelecekti bir gun boyle bir sey. nefret, kiskanclik ve soru isaretlerinin olusmasini sagliyor insanlarda. bu derece gosterisle buna sasirmis olmamalilar. kisacasi, sira onlara gelmis sadece. daha kimler kimler var.
Marie Antoinette olayi gibi goze soka soka olunca halk isyan etti.

Marie Antoinette olayi gibi goze soka soka olunca halk isyan etti.
İşin içinde kara para aklama iddiası var. Kara para deyince neyin olduğu muamma. Uyuşturucu mu, kaçakçılık mı, kadın ticareti mi, vergi kaçırma mı yada başka bir şey mi bilemem. Zaten haram mal olmasa öyle har vurup harman savurmaz. 15 yıldır Türkiye kapitalizmi üzerine okuyorum ve ben daha hiç bir zenginin(hem geleneksel sermayeden hem de yeşil sermayeden) bu şekilde şov yaptığına tanık olmadım. Gördüklerimin hepsi kısa bir süre sonra yakayı ele verdi. mesela ben hiç doğum gününde eşine uçak hediye eden birini görmedim. Kadının görgüsüzlüğü ayrı bir konu ama bu görgüsüzlüğü bir nevi sona doğru götürüyor, okları kendi üstüne çektiği için. Vasıfsız, yolda görsen selam vermeyeceğin/dönüp bakmayacağın, bugüne dek iş alanında hiçbir şekilde adı sanı duyulmamış bir kezonun günlük 700 bin harcıyorum lafı farklı bir şekilde kendisine dönecektir diye umuyorum.

Birisi varoş lama yorumu yapmış tükürdüğü için galiba sjsj olaydan bihaberim

Toplumsal karmamizda hasetlik ve kiskanclik var ne yazık ki. Bi şeyin ne kadar yanlış olduğunu bilirsek bilelim ilgiyle takip edebiliyoruz. Dilan Polat gibilerinin tutunabilmesi biraz da bu enerjiyle alakali. Müge anlı gibi programlar da bu sebeple tutar; başkalarının rezilliğini varoslugunu izleyip kendi kendisine duydugu nefretten bi nebze de olsa uzaklasiyor insanlar. Bu gibi insanlarin,programların tutunabilmesi karmik yükümüzle, sosyopatolojimizle de ilgili.

devamında ne olacak bakalım.

bunlar bi de fenerin sponsoru
futbol tayfanin hic sesi cikmiyor
Galatasarayin sponsoru olsaydi 10 ay konusurlardi

İşin içinde kara para aklama iddiası var. Kara para deyince neyin olduğu muamma. Uyuşturucu mu, kaçakçılık mı, kadın ticareti mi, vergi kaçırma mı yada başka bir şey mi bilemem. Zaten haram mal olmasa öyle har vurup harman savurmaz. 15 yıldır Türkiye kapitalizmi üzerine okuyorum ve ben daha hiç bir zenginin(hem geleneksel sermayeden hem de yeşil sermayeden) bu şekilde şov yaptığına tanık olmadım. Gördüklerimin hepsi kısa bir süre sonra yakayı ele verdi. mesela ben hiç doğum gününde eşine uçak hediye eden birini görmedim. Kadının görgüsüzlüğü ayrı bir konu ama bu görgüsüzlüğü bir nevi sona doğru götürüyor, okları kendi üstüne çektiği için. Vasıfsız, yolda görsen selam vermeyeceğin/dönüp bakmayacağın, bugüne dek iş alanında hiçbir şekilde adı sanı duyulmamış bir kezonun günlük 700 bin harcıyorum lafı farklı bir şekilde kendisine dönecektir diye umuyorum.
Bir düzeltme yapmak gerekiyor. Zatı muhterem bir açıklama yapmış, hakkına girmeyelim;

Dilan Polat: Her gün değil, bazı günlerde 750 bin TL harcıyorum.

Seyhan Soyluya bak sen :d paralari almis gidiyor.... Demistim bu kadinin gecmisi skandal ve rezilliklerle dolu diye.

neyse ki namaz kılıyor kuran okuyorlar. devletimiz, rabbim korur onları.

Geri