Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Marie Antoinette olayi gibi goze soka soka olunca halk isyan etti.dilan polat arastirilirken, hakiki zenginler (+old money zenginleri) agzini tutarak ve asla gosteris yapmayarak hayatina devam ediyor. oysa para kazanma sekilleri birbirine benzer olabilir. iste aptal zengin (bknz: sonradan gorme/gosterisi abartili seven/isini gosterisle yapan/sosyal medya calisanlarin sinirsizligi etc) vs zeki zengin (bknz: kazancini saklayan/koruyan) arasindaki farki buradan gorebiliyorsunuz. dilan polat'in basina gelecekti bir gun boyle bir sey. nefret, kiskanclik ve soru isaretlerinin olusmasini sagliyor insanlarda. bu derece gosterisle buna sasirmis olmamalilar. kisacasi, sira onlara gelmis sadece. daha kimler kimler var.
keske durum buraya kadar gelmeseydi dedirtiyor. sonucta kucuk cocuklari da var. aptallik iste.Marie Antoinette olayi gibi goze soka soka olunca halk isyan etti.
İşin içinde kara para aklama iddiası var. Kara para deyince neyin olduğu muamma. Uyuşturucu mu, kaçakçılık mı, kadın ticareti mi, vergi kaçırma mı yada başka bir şey mi bilemem. Zaten haram mal olmasa öyle har vurup harman savurmaz. 15 yıldır Türkiye kapitalizmi üzerine okuyorum ve ben daha hiç bir zenginin(hem geleneksel sermayeden hem de yeşil sermayeden) bu şekilde şov yaptığına tanık olmadım. Gördüklerimin hepsi kısa bir süre sonra yakayı ele verdi. mesela ben hiç doğum gününde eşine uçak hediye eden birini görmedim. Kadının görgüsüzlüğü ayrı bir konu ama bu görgüsüzlüğü bir nevi sona doğru götürüyor, okları kendi üstüne çektiği için. Vasıfsız, yolda görsen selam vermeyeceğin/dönüp bakmayacağın, bugüne dek iş alanında hiçbir şekilde adı sanı duyulmamış bir kezonun günlük 700 bin harcıyorum lafı farklı bir şekilde kendisine dönecektir diye umuyorum.Marie Antoinette olayi gibi goze soka soka olunca halk isyan etti.

Dedi vergi ödemeyen takımbunlar bi de fenerin sponsoru
futbol tayfanin hic sesi cikmiyor
Galatasarayin sponsoru olsaydi 10 ay konusurlardi
heee Pokemondaki Roket Takimi gibi dilan ve kocasi vergi bile odememislerDedi vergi ödemeyen takım
Bir düzeltme yapmak gerekiyor. Zatı muhterem bir açıklama yapmış, hakkına girmeyelim;İşin içinde kara para aklama iddiası var. Kara para deyince neyin olduğu muamma. Uyuşturucu mu, kaçakçılık mı, kadın ticareti mi, vergi kaçırma mı yada başka bir şey mi bilemem. Zaten haram mal olmasa öyle har vurup harman savurmaz. 15 yıldır Türkiye kapitalizmi üzerine okuyorum ve ben daha hiç bir zenginin(hem geleneksel sermayeden hem de yeşil sermayeden) bu şekilde şov yaptığına tanık olmadım. Gördüklerimin hepsi kısa bir süre sonra yakayı ele verdi. mesela ben hiç doğum gününde eşine uçak hediye eden birini görmedim. Kadının görgüsüzlüğü ayrı bir konu ama bu görgüsüzlüğü bir nevi sona doğru götürüyor, okları kendi üstüne çektiği için. Vasıfsız, yolda görsen selam vermeyeceğin/dönüp bakmayacağın, bugüne dek iş alanında hiçbir şekilde adı sanı duyulmamış bir kezonun günlük 700 bin harcıyorum lafı farklı bir şekilde kendisine dönecektir diye umuyorum.
Geriden geliyorsunuz juju hanimcimneyse ki namaz kılıyor kuran okuyorlar. devletimiz, rabbim korur onları.
hep ileride olmak istedim ama hep geride kaldım w hanımcım ya.. seyhan soylu niye gitmiş onu anlamadım..Geriden geliyorsunuz juju hanimcim