Dilan Polat'tan 'tükürüklü' açıklama: Kurban olduğum devlet

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kara para akladıkları iddiasıyla gündemde olan Dilan Polat'tan 'tükürüklü' açıklama: Ülkesine döviz sokan insanlarız biz. Devletim herkesi denetler. Kurban olduğum devlet...

kocasının kuyumculuk üzerinden mail order ve kokain ticareti yaptığı iddialarına karşılık verdiği cevap ülkeye döviz sokuyoruz ve tükürük. sizi bilmem ama ben ikna oldum açıkçası.

Şunun adına konu açıp durmayın küfredeceğim şimdi kadınlara küfretti diyecekler

Kadinin parasi var.

Şimdi biz bu insanın parasının derdine mi düştük yani. İsterse Türkiye onun olsun banane mesela

Şimdi biz bu insanın parasının derdine mi düştük yani. İsterse Türkiye onun olsun banane mesela

Kisa surede bu kadar para kazanmasi biraz irdeleniyor.Daha once Sezgin Baran Korkmaz olayi vardi.İki kelimeyle ozetliyeyim:10 yilda bir insan ayakkabi boyaciligindan,holding sahibi olabiliyor.İlk basta vaybe,calismis alin teriyle kazanmis diyoruz,lakin icyuzunu arastirinca icinden tahayyul edemeyecegimiz olaylar silsilesi cikiyor.

Bu Dilan Polat mevzusu da benzer bir durum olabilir.Ulkemiz de sirket geliri acisindan,bu kadinin sirketini binle carparacak yapilar ve para kazanan gruplar var.Ancak hic kimse bu kadinin yaptigi gibi afise etmiyor hayatini.

Parayi kolay kazanan,kolay harcar der babam.Bakalim sonu nereye varacak.Bu ara da ben forum vesilesiyle ogrendim bu kadini.Daha once ismini dahi bilmiyordum. : )

Son düzenleme:
halkımız, yine birilerini bu kadar çok konuşarak prim verdiğinin farkında değil. bırakın da kurban olduğu devlet incelesin(?) sürekli gündemde olması, gündemden düşmemesi onun ekmeğine yağ sürülmesi demek.

Kisa surede bu kadar para kazanmasi biraz irdeleniyor.Daha once Sezgin Baran Korkmaz olayi vardi.İki kelimeyle ozetliyeyim:10 yilda bir insan ayakkabi boyaciligindan,holding sahibi olabiliyor.İlk basta vaybe,calismis alin teriyle kazanmis diyoruz,lakin icyuzunu arastirinca icinden tahayyul edemeyecegimiz olaylar silsilesi cikiyor.

Bu Dilan Polat mevzusu da benzer bir durum olabilir.Ulkemiz de sirket geliri acisindan,bu kadinin sirketini binle carparacak yapilar ve para kazanan gruplar var.Ancak hic kimse bu kadinin yaptigi gibi afise etmiyor hayatini.

Parayi kolay kazanan,kolay harcar der babam.Bakalim sonu nereye varacak.Bu ara da ben forum vesilesiyle ogrendim bu kadini.Daha once ismini dahi bilmiyordum. : )
Sen haklısın : )

dilan polat arastirilirken, hakiki zenginler (+old money zenginleri) agzini tutarak ve asla gosteris yapmayarak hayatina devam ediyor. oysa para kazanma sekilleri birbirine benzer olabilir. iste aptal zengin (bknz: sonradan gorme/gosterisi abartili seven/isini gosterisle yapan/sosyal medya calisanlarin sinirsizligi etc) vs zeki zengin (bknz: kazancini saklayan/koruyan) arasindaki farki buradan gorebiliyorsunuz. dilan polat'in basina gelecekti bir gun boyle bir sey. nefret, kiskanclik ve soru isaretlerinin olusmasini sagliyor insanlarda. bu derece gosterisle buna sasirmis olmamalilar. kisacasi, sira onlara gelmis sadece. daha kimler kimler var.

Dilan onceden tatli gelirdi de son zamanlar da sıktı.. şımarıklığıyla

iddia iddia iddia..asılsız seylerin pesinde sürüklenmeye bayılıyorsunuz. kaldı ki hanginiz kendi isletmenizde gercek kazancınız ğzerinden vergi ödüyorsunuz?:) günlerdir linc edilşyor ülkede bunları tanımayan kalmadı. bedavaya reklam oh.

kocasının kuyumculuk üzerinden mail order ve kokain ticareti yaptığı iddialarına karşılık verdiği cevap ülkeye döviz sokuyoruz ve tükürük. sizi bilmem ama ben ikna oldum açıkçası.
Ezanı susturamayacaksınız bayrağı indiremeyeceksiniz dememiş mi la fjdjdjdjdj

Sıkıldım her yerde bu kadını görmekten, iyi reklam yaptı valla bedavadan.

Turnusol kelimeler bunlar.

Bir ceza dosyası ; cami imamı kuran kursuna giden 10 yaşındaki çocuğu istismar etmiş. Duruşmadaki savunması “15 Temmuzda sela okuduğum için bana iftira atıyorlar, ben bu devletin 30 yıllık memuruyum 30 yıldır devletime vergi veriyorum, fetö ve pkk bana pusu kurdu, selalarımızı susturamazsınız ve en can alıcı kısım :

TOGG projesini durduramayacaklar.” dedi

Ceza almaktan kurtulamadı ama 3 hakimli mahkemeden hakimin birini ikna edebildi neticede.

Ben bazı kelimelerin gizli mesaj olduğunu düşünüyorum, mesela işte bayrak diyince x grubuna sizdenim mesajı iletiyor, TOGG diyince y grubuna, İHA/SİHA diyince z grubuna falan. (İroni)

Geri