&diLa 'nin defteri&

Konu sahibi son olarak 2609 gün önce görüldü
Desem ki vakitlerden bir Nisan akşamıdır,
Rüzgarların en ferahlatıcısı senden esiyor,
Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini,
Ormanların en kuytusunu sende gezmekteyim

Sen özümsün sen sözümsün
İki gözümsün sen
Sen nefesim sen hevesim
Sen hasretimsin
Ayrılamam sana kıyamam
Sana dayanamam ben
Ben mecnunum sana mecburum
Tutkunum sana
Bir tanem

Neden sen biliyor musun ? Çünkü farklıydın .
Kalbimde ritim değişmesine , sesimin titremesine , saçma sapan gülümsememe sebep oluyodun ,
Farklıydı !

Bir kadın ,
uzanmış yatağına , düşlerine ninni söylüyor.
Sırf , huysuzluğu bırakıp uyusun diye acıları ..

Bir adam ,
uzanmış yatağına , ninnilerine düş söylüyor .
Sırf uyumamak için , uyanmamak için yeni acılara ..

Bir hayat ,
yatağında uzanmış iki yüreğe aynı şeyi fısıldıyor .
'' Aşkta mutluluğa ben bile şahit olmadım '' ...

UNUT"..!Diyorlar..!Nede Kolay Söylüyorlar..!K*urşun Kalemin Yazdığını Silince Bile İzi Kalıyor Beyaz Kağıtta..!Kalbe "CAN" Diye Yazılanı Nasıl Sileyim İki Satırla.

İnsan kendinden başkasını çok sever mi ? Aşk, öyle birşey ki sevdirir. Hayatta bir çizgi vardır çizginin sag tarafı mutluluk sol tarafı hüzündür. İnsanlar genelde çizgidirler, duygularını dengeler. Ne hüzün ne mutluluk ? Eger kendinden çok sevdigin biri varsa o sana dengeni şaşırtır. Çok mutlu oldugun an, bir anda çok mutsuzda olabilirsin. İşte sevgi böyle birşeydir. Dünyada iki kelimeyle cenneti, küçük bir kırgınlıkla cehennemi yaşatır. Ama ne kadar küs olsan da, kızgın olsanda, onun var oldugunu, senin oldugunu bildigin sürece en mutlu sensindir. Sadece gururun bu gerçegi o anlarda saklar, ama bu hep böyledir. Onu gördügün an kendini unutursun. Tek düşündügün tek hissettigin onu çok sevdiğin, onsuz yaşayamıyacağındır. Elini Tuttugunda dünya yıkılsa sana zarar gelmiyecekmiş gibi hissedersin. Bilirsin ki oda seni, senin sevdigin kadar seviyordur. İki seven kalp, aşkın verdigi sıcaklık ve sahiplik hissi… Bunlar eritir seni. Ve bununla beraber aşkın getirdigi diger müthiş duygular. Benim için aşk birde insanın yaşamı boyunca en güzel gördügü rüyadır.

Kötü bir haberim var ! Bu gece iyi niyetimin son kullanma tarihiydi.
Artık her şey 'adamına' göre. Adam olmayanın vay haline..."

Uyu be gözlerim . . Nedir bu geceye isyanın Inat etsen ne yazar elbet olacak sabahın. . . Cevaplarıni geceye gizlenmemis ki bulasin. . Bakma ! Yazılmamış yıldızlara fermanım. . Bahane etme sevdanı geceye. . Gözyaşlarını verme zifiri bir hüzne. . Çığlıklarıni serpme gamsız sessizliğe.

Bazı insanlar hep ‘kaptan’ olurlar, söz konusu ‘dümen çevirmek’ olunca..

Kendini beğenmiş insanları severim.. Hiç kimsenin beğenmediği bir şeyi beğenmek, Ayrıcalıktır..

Yüksekten uçmanın bir önemi yok, yorulup ayağımın dibine düşeceksin.

Akıllı kişilerin en büyük talihsizliği, salakların abuk subukluklarıyla başa çıkmak zorunda olmalarıdır.

Edebim el vermez edepsizlik edene… Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene.

Geri