Herhangi bir konuşmada muhabbette konuşulanın başını dinler ortasında konudan ayrılır sonunda ha nolmuş kimmiş nolmuş diye uyanıyorum. Bu dikkat dağınıklığı bende bayadır mevcut ve bazen düşünce durması yaşıyorum çok yoğun zamanlarda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben her gün neredeyse on bin adım atıyorum, dediğim gibi eli kolu durmayan biriyim zaten. odaklanma problemimin yürümeyle alakası yok diye düşünüyorum ama benim gibi olan çok kişi varmış forumda, biraz rahatladım. :d
Aktivite dikkat bozukluğu çağın hastalığı. Bi yandan telefonda oyun oynarken diğer taraftan dizi izliyoruz. Bilgisayarda sekiz sekme acik. Bi forum yeni mesaj sayfası bi Facebook haber kaynagini kontrol ediyoruz. Tweet kopyalayıp Instagram begenilerini sayıyoruz. Yarın yapacaklarimizi kafada düzenlerken kahve içiyor aynı zamanda gitmek istemediğimiz eski arkadaş buluşmasına bahane arıyoruz. Faturalarin hepsinin tarihi farkı. Acaba hangisi bugün? Ya kredi kartı hesap kesim tarihi? Sürekli üst seviyede önemli sorunlarımız var ama ısrarla baskılamak zorundayız bunları. Çünkü bunların cevabini bulamıyoruz. Çözmek mümkün değil. Mesela daralan sektörde işsiz kalırsak evin kredisini en fazla iki ay ödemeye devam edebiliriz. Üçüncü ay için hiç bir plan yok kafada. Allah kerim.. düşünme bunları.. yaş geldi bilmem kaça hala evlenmedim. Amaaan evlilik ne zaten. Ya çocuk? Ne yani bı genetik miras birakamayacak miyim lanet olsun. Yada bu çocuğu yaptık ama eğitim işi noolcak. Olacak bı şekilde yaaa. Herkes ne yapıyor sanki. İyidir iyi. Bu arada uyku düzensiz. Hava ağır metal ve solvent içeriyor. Gidalarin ise genetiği değişmekten maymuna dönmüş. On beş dakikalık komşu nikahına yetişmek için iki saat önce çıkmak lazım evden. Nereden baksan toplam dört saat debriyaj fren geçecek trafikte. Ama olsun Nihat sirdar dinleriz vakit geçer. Offf çok stres yaptım bi ara tuvalette kendimi okşayarak sakinlesmem lazım...
Anlatabildim mi neden dikkatsiziz.
Biz ölüyüz bebeğim. Ve bir ölüye göre gayet sağlıklı sayılırız.
Film izlemeyi sevmemenle alakalı olabilir mi? Kaç aydır ben de Spotlight filminin sonunu getiremiyorum. Bunun da film izlemeyi sevmememle alakalı olduğunu düşünmüştüm. Ayrıca climax’ın da dediği gibi film izlerken tweet falan atabiliyoruz.
yok kardeş sonra yanlış anlıyorlar