malumatfuruş
Gümüş Üye
-
-
-
-
arkadaşlar size bir sorunumdan bahsetmek istiyorum, ciddi anlamda dikkat dağınıklığım olduğunu düşünüyorum. bazen bir şeye odaklanmam çok uzun zaman alabiliyor. bunu özellikle film/dizi izlemeye çalıştığım zamanlarda hissediyorum. bir film izlemek için ekranın karşısına geçiyorum ama daha 3 dakika geçmeden durdurup başka bir şeyle ilgilenmeye başlıyorum. filme tekrar dönmem bir saati bulabiliyor. bu şekilde durdura durdura filmi bir haftada ancak izleyebiliyorum.
bu ders çalıştığım dönemde de böyleydi, eğer ciddi bir sınav ortamı yoksa deneme çözerken kırk kere oturduğum yerden kalkma, gezinme ihtiyacı falan hissediyorum. durakta otobüs beklerken mesela asla oturamama, sürekli sallanma, bir oraya bir buraya hareket etme, şarkı dinlerken elime koluma hakim olamama gibi durumlarım da var.
çevreme rahatsızlık vermiyorum ama biraz telaşlı ve hareketli bir yapım var. ve benim gibi olan var mı merak ettiğimden açıyorum bu konuyu. çünkü bu durumum canımı sıkmaya başladı. bir de doktor konusunu eğer okursa climax'a sormak istiyorum acaba bir psikiyatriste gitmeli miyim? hayat kalitemi çok ciddi şekilde etkilemiyor bu durum, aslında ilaç kullanmak da hiç istemiyorum ama yine de sinir bozuyor.