dıgıdık dıgıdık at misali

Konu sahibi son olarak 2315 gün önce görüldü
[YOUTUBE]/kl-yz38G5H4[/YOUTUBE]

Ne inancım var nede güvenim.

UK Tr kardeşliğe devammı?:D

Heyt gardaşim benim
e9ff96c358388b284f2c8e05c7a2d8f0.jpg

Seni özlediğimin çeyreği kadarı beni özlüyorsundur inşallah. Bilmiyorum belki de seni değil sana şiirler yazmayı, methiyeler dizmeyi özlemişimdir bilmiyorum ne istediğimi neye ihtiyacım olduğunu bilmiyorum.

Senin kadar güçlü olup mesajları silemedim, açıp bakıp mutlu oluyorum. Günaydın mesajları gelmeyince eski Günaydın mesajlarına bakıyorum. Fotoğraflar da hala bana gülüyorsun, sende bana karşı boş değilsin biliyorum. ( ::

Mecnun Leyla icin çöllere dusuyor, Leyla karsisina cikip "geldim" diyor. Mecnun sen benim Leylam degilsin diye triplere giriyor. Sonra anliyor ki Mecnun Leylaya degil Leylaya olan askina asikmis. Yazinizi okuyunca gulumsedim sizinkisi de o hesap. Kusura bakmayin burayi kirlettigim icin hos kalin.

Mecnun Leyla icin çöllere dusuyor, Leyla karsisina cikip "geldim" diyor. Mecnun sen benim Leylam degilsin diye triplere giriyor. Sonra anliyor ki Mecnun Leylaya degil Leylaya olan askina asikmis. Yazinizi okuyunca gulumsedim sizinkisi de o hesap. Kusura bakmayin burayi kirlettigim icin hos kalin.
Estağfurullah, yine bekleriz bu gördüğün alan komple benim sonuçta.

Vicdan azabına eş, kayna kayna Sakarya,
Öz yurdunda garipsin, öz vatanında parya!

[YOUTUBE]zlDvjnLbTHM[/YOUTUBE]

Benim hayatım her günün aynısı olmamalı, benim hayatım da silahlar olmalı. Korku olmalı bugün ölür müyüz diye altıma sıçmalı korkular. Sivil hayat bana göre değil ben askerliği bitirememişim askerlik beni bitirmiş. Ben orada kalmışım.

kendi kendine rest çekiyorsun..kalk artık şu masadan herkes bize bakıyor
vu çu hendz ap :parti:

Değer verdiğim insanlar bugünlerde kendilerine küfür etmem için beni sınıyorlar. Sanırım kimse onlara söylemedi ben küfür etmeyi seven bir insanım.

Geri