dıgıdık dıgıdık at misali

Konu sahibi son olarak 2317 gün önce görüldü
Çocukluğunu ver diyorsun resmen, küfür etseydin daha iyiydi.

Tasoları, futbolcu kartlarını ve diğer abidik gubidik oyun kartlarını sana bıraktım daha ne istiyorsun?.. :hıı: Misketlerin de cam olanları senin olsun, kemikler benim.. :T: Pintilik yapmayınız..

Tasoları, futbolcu kartlarını ve diğer abidik gubidik oyun kartlarını sana bıraktım daha ne istiyorsun?.. :hıı: Misketlerin de cam olanları senin olsun, kemikler benim.. :T: Pintilik yapmayınız..

Ne kadar da gönlü zengin bi hanımefendi. :liv: satayım o zaman? :D

Taş çatlasın 15 tane kemik vardır orada.. Uzun yıllar kullanım sonucu yıpranma payı, vuruklar, çizikler falan filan derken hepsine toplam 1,50 TL'den tek kuruş fazla ödemem.. :liv:

şu pazarlığın sonunda borçlu çıkmadığıma şükrediyorum gerçekten çok iyisin, bizim şu kurbanlığı almaya seninle mi gitsek?

Kavurma yok sana, kedinin ciğere baktığı gibi bakacaksın. Oh mis yanına da şöyle mis gibi bir soğan canım çekti he :D

Tebrik ederim müthiş bir tehdit, lâkin ben kurban eti yemiyorum ki.. :bekle Kesme işine de girmemek için her sene bağış yapıyorum.. Kedinin ciğere baktığı gibi bakacağım son şey bile değil yani kendisi.. Çatlayana kadar yiyebilirsin.. :T:

Tebrik ederim müthiş bir tehdit, lâkin ben kurban eti yemiyorum ki.. :bekle Kesme işine de girmemek için her sene bağış yapıyorum.. Kedinin ciğere baktığı gibi bakacağım son şey bile değil yani kendisi.. Çatlayana kadar yiyebilirsin.. :T:

Sadece kurban eti yemiyorsun anladığım kadarıyla? Neden peki? :nee:

Sadece kurban eti yemiyorsun anladığım kadarıyla? Neden peki? :nee:

1 - Kokuyor..
2 - Duygusal bağ meselesi..
Bu hafta itibariyle ortalama 1 ay kadar et tüketememe durumu başlayacak bende.. Protein ihtiyacımı süt ve süt ürünlerinin yanı sıra proteince zengin bakliyatlarla karşılayacağım.. Kokoreç bile yiyemiyorum bu dönem düşün yani.. Kurban bayramı başlamadan yurtdışına çıkacağımı da düşünürsek, fazlasıyla uzak kalacağım kurban manzarasından.. Öyle işte..

1 - Kokuyor..
2 - Duygusal bağ meselesi..
Bu hafta itibariyle ortalama 1 ay kadar et tüketememe durumu başlayacak bende.. Protein ihtiyacımı süt ve süt ürünlerinin yanı sıra proteince zengin bakliyatlarla karşılayacağım.. Kokoreç bile yiyemiyorum bu dönem düşün yani.. Kurban bayramı başlamadan yurtdışına çıkacağımı da düşünürsek, fazlasıyla uzak kalacağım kurban manzarasından.. Öyle işte..
Bu kadar ponçik, duygusal bi hatunun buralar da ne işi var ha? Ne kadar tatlısın sen öyle. Valla ben şu sıralar hiç bir şeyle duygusal bağ kuramıyorum kaldı ki danayla kuracam, kusura bakma ben götürüyorum etleri.

Bu kadar ponçik, duygusal bi hatunun buralar da ne işi var ha? Ne kadar tatlısın sen öyle. Valla ben şu sıralar hiç bir şeyle duygusal bağ kuramıyorum kaldı ki danayla kuracam, kusura bakma ben götürüyorum etleri.

Sen hüplet danaları, hatta bütün bütün ye.. Odunlukta level da arşa değmiş resmen.. :liv:
Şu 1 ay lakto-vejetaryen yaşam beni bekler.. :bekle Neyse günlük konunu daha fazla katletmeyelim..

Sen hüplet danaları, hatta bütün bütün ye.. Odunlukta level da arşa değmiş resmen.. :liv:
Şu 1 ay lakto-vejetaryen yaşam beni bekler.. :bekle Neyse günlük konunu daha fazla katletmeyelim..
Ulan hangi odun şiir dinler, şiir okur veya şiir yazar? Kırdın, git şimdi buralardan.

Aslında yaptığım hoşuma gitmiyor ama, beni üzen insanları sinir etmekten çekinmem.

Galatasaray.
53d0a5ceb48684a839c3145ee2937116.jpg

Sevmediğin insan sayfalarca küfür etse alınmaz güler geçersin, sevdiğin insan tek cümleyle seni bitirebilir. Bitirdi hani. Şimdi sıçıp sıvıyor, üzücü mü? he öyle.

Geri