Gazeteci kız şöyle demiş mi acaba "Sen ne kadar iyi anlatırsan anlat karşındaki sadece anlayışı ölçüsünde anlar."
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aciklar misiniz lütfen o vakit?Yanlış anlamışsınız hemde tamamen.
Bu konuda daha önce yazmış olduğum makalemi uygun bir zamanda eklemeye çalışacağım inşallah
Ceza neden kesilir? Bir daha yanlış yapılmaması için.Arkadaşım biraz düşünseniz cevabını bulacaksınız. Şöyle bir misal ile açıklayayım; düşünün birisi yanlış bir şey işledi ve yüce yaratıcı hemen onun cezasını kesti, mesela biri hırsızlık yaptı gökten bir yıldırım hatta birde ALLLLLLAH diyerek indi o zaman bu insanlık bir daha günah işler mi?
Hoş geldiniz, memnun olduk.Zaten bu görüşlerimi burada da insanlara sunmak için geldim. Yüce yaratıcı nasip ettikçe yazacağım.
Evet alaturka abi hakki abi hem reelde hemde sanalda tanıştığımız ufak nüanslar dışında yakın düşüncelere sahip olduğumuz bir grubuz kanka netin müdavimleriyiz.
Belki düşer umuduyla bu tartışmalara giriyorsan eğer çok yorma kendini knk. Burada düşmez .dddGazeteci kız şöyle demiş mi acaba "Sen ne kadar iyi anlatırsan anlat karşındaki sadece anlayışı ölçüsünde anlar."
Belki düşer umuduyla bu tartışmalara giriyorsan eğer çok yorma kendini knk. Burada düşmez .ddd
alakasi yok ben oyle olmadim cevremdekilerde olmadi , insede inmesede ben dogruyu ve yanlisi ayirt edebilirim. tanrisizlik sizi baglar beni degil. bir cobanim olmasina ihtiyacim yokArkadaşım biraz düşünseniz cevabını bulacaksınız. Şöyle bir misal ile açıklayayım; düşünün birisi yanlış bir şey işledi ve yüce yaratıcı hemen onun cezasını kesti, mesela biri hırsızlık yaptı gökten bir yıldırım hatta birde ALLLLLLAH diyerek indi o zaman bu insanlık bir daha günah işler mi? O zaman her türlü zorluğa aşağılanmaya, hakarete ve maddi kayıplarına rağmen Doğrulardan olmaya çalışanlar ile tikimden aşağı kasımpaşa deyü gününü gün eden buda yetmezmiş gibi yüce yaratıcı hakkında ahkam kesen bedbahtlar nasıl ortaya çıkacak. O yüzden ALLAH imhal eder(süre tanır) ihmal etmez.
Konu eğer haksızlık ise sadece oy verip vermemekle çözülecek bir sorun değil çünkü yaşam boyu attığınız her adımdan; inançlı olun ya da olmayın, vicdani olarak sorumlusunuz.Yüce yaratıcının bizim onayımıza ihtiyacı yok. Ve maalesef yanlış anlamışsın ben oy kullanmayın diyorum. çünkü verdiğiniz her oyun hesabını ahirette vermekte çok zorlanacağınız şaşmaz bir gerçek sizin oylarınız ile gelip haksızlık adaletsizlik yapanların yaptıklarından sizde sorumlusunuz. O yüzden oy vermeme seçeneğini düşünün diyorum.
Nerede duser sole cabik.Belki düşer umuduyla bu tartışmalara giriyorsan eğer çok yorma kendini knk. Burada düşmez .ddd
EvetSelamlar, bu görüşünüzü daha geniş kapsamlı açıklarsanız okumak isterim.
@ala'turka abi senin kamkilerin mi bu tayfa...