"Devlet aklı", sorgulamak vatan hainliğidir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Devlet Bahçeli’yi konuşma sırasında alkışlamayan milletvekilleri dikkat çekerken, toplantı sonrasında bazı MHP’li vekillerin kendi aralarında “Bu kadar olmaz”, “İzahatı zor” yorumları yaptığı öğrenildi.
Parti içinde özellikle “Öcalan” ve “Demirtaş” vurgusunun MHP’nin geleneksel çizgisiyle bağdaşmadığı görüşü dillendiriliyor.
Bazı isimler, bu ifadelerin tabanda ciddi bir rahatsızlık yaratabileceğini savunuyor. (Cumhuriyet - Merve Kılıç)
2014 yılında bunları diyorlardı 2026 da apocu oldular Allah hiçbirine kolay ölmeyi nasip etmesin
O post'da ki yazanın kim olduğunu biliyormusun sen@kamil0920 ağam bu tarifde seni görüyorum sanki?
Senin görüşün ne buna, sen de 2014'de böylemi konuşuyordun?
Ben seni içeriği hakkında etiketledim. "Kan emici" o sözleri söylemedi mi?O post'da ki yazanın kim olduğunu biliyormusun senBen ne civa gibi her formatta bulunurum, ne dava satıp şerefsizlerle bir olurum. Biz havlayan itlere bakmayız!
Şimdi sen büyük lider Bahçeli'ye laf mı sokuşturdun? Dikkat et vallahi seni reisin bile kurtaramaz.O post'da ki yazanın kim olduğunu biliyormusun senBen ne civa gibi her formatta bulunurum, ne dava satıp şerefsizlerle bir olurum. Biz havlayan itlere bakmayız!
"Devlet aklı" devlet!!! Bunu herkes anlamaz ama sen șüphesiz anlarsın.Her konuya At gözlüğü ile bakarsanız, sade sizden görmeniz isteneni görürüsünüz.
Zaman değişti. Şartlar değişti. Er veya geç Amerika İran'a girecek. Yeteri derecede zayıf düşmesini bekliyor, kendi kayıplarını azaltmak için. İsrail saldırıları bunun bir denemesiydi.
Bazı (toplamda 7) radar'larda görünmez uçakları vuruldu. Bu da risk faktörünün halâ yüksek olduğunu gösteriyor.
Şavaş her an çıkabilir ve de her an yayılabilir. Nato arkamızda durmaz. Arkamızdan vurmaya bakar. Bu açıdan bakılınca önümüzü tıkayacak hiç bir engelin olmaması gerekiyor.
Terör dediğiniz de kendiliğinden çıkmaz. Bir hafta ormanda veya dağda yaşamaya çalışın ve görün, öyle gökten yiyecek yağıyormuymuş. Veya durduk yere ağaç dibinden mühimat fışkırıyormuymuş. Terör finanse edilir ve doğar. Finansman yoksa ölür. Yeni bir finansör ortaya çıkmadan önce bu hazır örgütleşme bitmek zorundan. Yenisini kurmak zaman alır.
Suriye'nin de bir an önce kendini savunabilir olması zorunlu. Müttefiklerimiz senelerdir Yunan adalarına silah yığınağı yapıyor. Çin gemilerini oradan geçirmeyecekler. Kuzey Kore'ye de Yunan adalarından göz dağı veriyorlar. Savaş çoktan planlanmış. Belki onlarca yıl önceden. Biz bir şekilde erteliyoruz sade.
Hiç aklınıza gelirmiydi Rusya'nın Ukrayna'ya gireceği?
Öyle bir ülkenin varlığından bile bihaberdiniz. Sınırlarımızı mutlaka bir şekilde güvenceye almak mecburiyetindeyiz. Sonradan şaırmak fayda etmez. Bahçeli de sonunda bunu gördü.
Öcalan'ı ise zaten en başından idam etmek gerekirdi. Şimdi geç oldu. Şimdi idam etmeye kalksanız, Batı için bu Türkiye'yi baskı altına almak için aradıkları ama bulamadıkları ve kaçırılmayacak güzel bir fırsat olur.
Üç gün götünüz rahat görünce, birden hangi coğrafyada yaşadığınız unuttunuz. Burası Doğu'ya geçen köprü. Doğunun petrollerine karadan ve güvenle ulaşmanın tek yolu.
Farkındaysanız bir süredir Türklere Amerikaya vize vermiyorlar. Avrupa'ya da zorlaşır veya hepten kalkar savaş çıktığında.
Benim yanımda herkes sırlarını verir. Gel bir gün, seni de tıraşlayım."Devlet aklı" devlet!!! Bunu herkes anlamaz ama sen șüphesiz anlarsın.
Kim bilir belki bir gün gelirim ama kurulu düzeni bırakıp gelmek zor oluyor.Benim yanımda herkes sırlarını verir. Gel bir gün, seni de tıraşlayım.