Devlet Bahçeli: "Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmed'ler makama ve Demirtaş yuvasına dönünceye kadar kararımız nettir."

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Devlet Bahçeli’yi konuşma sırasında alkışlamayan milletvekilleri dikkat çekerken, toplantı sonrasında bazı MHP’li vekillerin kendi aralarında “Bu kadar olmaz”, “İzahatı zor” yorumları yaptığı öğrenildi.

Parti içinde özellikle “Öcalan” ve “Demirtaş” vurgusunun MHP’nin geleneksel çizgisiyle bağdaşmadığı görüşü dillendiriliyor.

Bazı isimler, bu ifadelerin tabanda ciddi bir rahatsızlık yaratabileceğini savunuyor. (Cumhuriyet - Merve Kılıç)

Devlet Bahçeli’yi konuşma sırasında alkışlamayan milletvekilleri dikkat çekerken, toplantı sonrasında bazı MHP’li vekillerin kendi aralarında “Bu kadar olmaz”, “İzahatı zor” yorumları yaptığı öğrenildi.

Parti içinde özellikle “Öcalan” ve “Demirtaş” vurgusunun MHP’nin geleneksel çizgisiyle bağdaşmadığı görüşü dillendiriliyor.

Bazı isimler, bu ifadelerin tabanda ciddi bir rahatsızlık yaratabileceğini savunuyor. (Cumhuriyet - Merve Kılıç)

O milletvekilkerinin kıçları yiyorsa açıktan itiraz etsinler, görüşlerini açıklasınlar,......
Hiç biri beş para etmez, biatcı, kişiliksiz,....... ler.
Siyasetcilerin ipiyle kuyuya inenler, onlara bel bağlayanlar, güvenenler, ...... düșünsün.

2014 yılında bunları diyorlardı 2026 da apocu oldular Allah hiçbirine kolay ölmeyi nasip etmesin

Terörizmi bitiremezsin… Bu, doğasına aykırı. Yeni bir nesil gelir, bayrağı eline alır; bir tren istasyonunu havaya uçurur, “biz yaptık” der.

Önemli olan, bir ülke için terörizmin hiç oluşmamasıdır. Oluştuktan sonra önünü almak çok zordur.

Bu yüzden halkın nabzını iyi tutmak ve enerjisini boşaltabilmesi için imkân tanımak gerekir. Yasaklar sadece karamsarlığı artırır ve enerjinin daha fazla birikmesine neden olur. Ülkemizde birçok terör örgütü var; beklemedeler.

Bunu siyasiler çok daha iyi biliyorlar. Bugün bitecek, yarin bitecek. Daha halen oradalar...

O post'da ki yazanın kim olduğunu biliyormusun sen :) Ben ne civa gibi her formatta bulunurum, ne dava satıp şerefsizlerle bir olurum. Biz havlayan itlere bakmayız!
Ben seni içeriği hakkında etiketledim. "Kan emici" o sözleri söylemedi mi?

Hamaset yapamayınca demagoji yapmaya başladı kamil

O post'da ki yazanın kim olduğunu biliyormusun sen :) Ben ne civa gibi her formatta bulunurum, ne dava satıp şerefsizlerle bir olurum. Biz havlayan itlere bakmayız!
Şimdi sen büyük lider Bahçeli'ye laf mı sokuşturdun? Dikkat et vallahi seni reisin bile kurtaramaz.

Benim gözümde ırk üzerinden siyaset yapanların hepsi aynı bokun laciverdi. O yüzden bu söylemler beni hiç şaşırtmıyor..​

Bahçeli reno Marka arabasının bagacından çıkan silahlarm hesabını kimlere verdi?
Vatanım tüm dünya milletim tüm insanlar diyenlere olsa gerek

Her konuya At gözlüğü ile bakarsanız, sade sizden görmeniz isteneni görürüsünüz.
Zaman değişti. Şartlar değişti. Er veya geç Amerika İran'a girecek. Yeteri derecede zayıf düşmesini bekliyor, kendi kayıplarını azaltmak için. İsrail saldırıları bunun bir denemesiydi.
Bazı (toplamda 7) radar'larda görünmez uçakları vuruldu. Bu da risk faktörünün halâ yüksek olduğunu gösteriyor.

Şavaş her an çıkabilir ve de her an yayılabilir. Nato arkamızda durmaz. Arkamızdan vurmaya bakar. Bu açıdan bakılınca önümüzü tıkayacak hiç bir engelin olmaması gerekiyor.

Terör dediğiniz de kendiliğinden çıkmaz. Bir hafta ormanda veya dağda yaşamaya çalışın ve görün, öyle gökten yiyecek yağıyormuymuş. Veya durduk yere ağaç dibinden mühimat fışkırıyormuymuş. Terör finanse edilir ve doğar. Finansman yoksa ölür. Yeni bir finansör ortaya çıkmadan önce bu hazır örgütleşme bitmek zorundan. Yenisini kurmak zaman alır.

Suriye'nin de bir an önce kendini savunabilir olması zorunlu. Müttefiklerimiz senelerdir Yunan adalarına silah yığınağı yapıyor. Çin gemilerini oradan geçirmeyecekler. Kuzey Kore'ye de Yunan adalarından göz dağı veriyorlar. Savaş çoktan planlanmış. Belki onlarca yıl önceden. Biz bir şekilde erteliyoruz sade.

Hiç aklınıza gelirmiydi Rusya'nın Ukrayna'ya gireceği?

Öyle bir ülkenin varlığından bile bihaberdiniz. Sınırlarımızı mutlaka bir şekilde güvenceye almak mecburiyetindeyiz. Sonradan şaırmak fayda etmez. Bahçeli de sonunda bunu gördü.

Öcalan'ı ise zaten en başından idam etmek gerekirdi. Şimdi geç oldu. Şimdi idam etmeye kalksanız, Batı için bu Türkiye'yi baskı altına almak için aradıkları ama bulamadıkları ve kaçırılmayacak güzel bir fırsat olur.

Üç gün götünüz rahat görünce, birden hangi coğrafyada yaşadığınız unuttunuz. Burası Doğu'ya geçen köprü. Doğunun petrollerine karadan ve güvenle ulaşmanın tek yolu.

Farkındaysanız bir süredir Türklere Amerikaya vize vermiyorlar. Avrupa'ya da zorlaşır veya hepten kalkar savaş çıktığında.

Son düzenleme:
2023 seçimlerinde CHP iktidar olursa Öcalan itini dışarıya çıkaracak diyorlardı tek söyledikleri de buydu zaten seçimi kazanmak için, iktidarın yaptığı her şeye devlet aklı diyenler ve MHP'nin yaptığı her şeye lidere sadakat şerefimizdir diyenler şimdi bayağı bir dönmüş. Terörün bitmesi için teröristlerin her dediği yapılmalıdır kıvamına gelmişler.
Şehitlerimizin katilleri çıkmasın gerekirse aç kalırız diyorlardı hem katilleri çıkarıyorlar hem de o zamandan daha da açlar.
Şehitlerin kanında boğulun

• Beğen
Tepkiler: RK
Her konuya At gözlüğü ile bakarsanız, sade sizden görmeniz isteneni görürüsünüz.
Zaman değişti. Şartlar değişti. Er veya geç Amerika İran'a girecek. Yeteri derecede zayıf düşmesini bekliyor, kendi kayıplarını azaltmak için. İsrail saldırıları bunun bir denemesiydi.
Bazı (toplamda 7) radar'larda görünmez uçakları vuruldu. Bu da risk faktörünün halâ yüksek olduğunu gösteriyor.

Şavaş her an çıkabilir ve de her an yayılabilir. Nato arkamızda durmaz. Arkamızdan vurmaya bakar. Bu açıdan bakılınca önümüzü tıkayacak hiç bir engelin olmaması gerekiyor.

Terör dediğiniz de kendiliğinden çıkmaz. Bir hafta ormanda veya dağda yaşamaya çalışın ve görün, öyle gökten yiyecek yağıyormuymuş. Veya durduk yere ağaç dibinden mühimat fışkırıyormuymuş. Terör finanse edilir ve doğar. Finansman yoksa ölür. Yeni bir finansör ortaya çıkmadan önce bu hazır örgütleşme bitmek zorundan. Yenisini kurmak zaman alır.

Suriye'nin de bir an önce kendini savunabilir olması zorunlu. Müttefiklerimiz senelerdir Yunan adalarına silah yığınağı yapıyor. Çin gemilerini oradan geçirmeyecekler. Kuzey Kore'ye de Yunan adalarından göz dağı veriyorlar. Savaş çoktan planlanmış. Belki onlarca yıl önceden. Biz bir şekilde erteliyoruz sade.

Hiç aklınıza gelirmiydi Rusya'nın Ukrayna'ya gireceği?

Öyle bir ülkenin varlığından bile bihaberdiniz. Sınırlarımızı mutlaka bir şekilde güvenceye almak mecburiyetindeyiz. Sonradan şaırmak fayda etmez. Bahçeli de sonunda bunu gördü.

Öcalan'ı ise zaten en başından idam etmek gerekirdi. Şimdi geç oldu. Şimdi idam etmeye kalksanız, Batı için bu Türkiye'yi baskı altına almak için aradıkları ama bulamadıkları ve kaçırılmayacak güzel bir fırsat olur.

Üç gün götünüz rahat görünce, birden hangi coğrafyada yaşadığınız unuttunuz. Burası Doğu'ya geçen köprü. Doğunun petrollerine karadan ve güvenle ulaşmanın tek yolu.

Farkındaysanız bir süredir Türklere Amerikaya vize vermiyorlar. Avrupa'ya da zorlaşır veya hepten kalkar savaş çıktığında.
"Devlet aklı" devlet!!! Bunu herkes anlamaz ama sen șüphesiz anlarsın.

Barisla bunlarin özgürlüğünün ne alakası var... 4 duvarda ölsünler 60 senedir huzur birakmadilar. Neyin özgürlüğü. Kufredesim var banlanirin. Net olan kararına lanet gelsin.

Al birini vur ötekine.

2013 te kepenk kapatmama gerekçesiyle iş yerim yandirildi. Molotof kokteyleriyle. O dönemde bahsi geçenlerden biri david people de keyif yapiyordu, icloudda cektigim resimler tarihiyle duruyor hadi be diyen olursa zevkle gönderirim. Yine kepenk kapatmak gibi sacma sapan manipuleleri olsa yine dimdik dururum, Ben rizkimi, vatanimi dünyada hic bir şeye değişmem.

Milleti fiseklediler ortaliktaki aptal zihniyeti ortaliga döktüler.. simdi de bu insanlar suçsuz mu? 10..13..15 yasindaki yasinleride unutmadik.
Hepsi icerde cürüsün.

saçma sapan işler. Hepsi ayni kefenin bku.

Bir dönemde askeriyede calistim ve işim gereği cizre de bulundum, o dönemde de neler yasadigimi bir allah bilir. Hiç bisey uzaktan göründüğü gibi değil, yerin yedi kat dibine bile ismi geçenleri ve konusanlari gomseler yine de bu yasananlari kimse hazmedemez.

Az evel dedigim gibi Al birini vur ötekine;
Görüyorum bazen x kisiye özgürlük, x kisiye bilmem ne hakki. Yav kardesim bir olusumun sempatizani olmadan o bölgelerde yasayin, birazcikta akli selim olun ben sizleri göreyim....

Ne yani şimdi ben gencligimden verdigim hüsranla geçen yılların hesabini sormayayim mi.....

Ha bu arada hic bir parti, oluşum umurumda degil hepsi yalan dolan rant hikaye...

Muhsin yazicioglunun dedigi gibi meclis kürsüsünde birbirine atip tutan vekillerin ayni meclis lokantasinda karsilikli gule olnaya yemek yedigini gorseydiniz sevdiklerinizle siyasi tartismalara girmezdiniz....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alparsan Türkeş mezarından kalksa bu herifi boğar. Nerde o eski kurtlar..

Geri