DeveAlper' in gelmesine kac saat kaldı?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Yine mi banlandı bu? Yine tartışmalara girmekten, kavga etmekten uzak duramadı banlandı.. :) Biri tahrik edince çok kolay tahrik olan birine benziyor. Yine ortalığı karıştırdı gitti :) Biraz daha fevri olmazsa daha iyi olur kanımca :)

Ama ban listesine baktım da 30 gün banlanmış. Bir ay baya uzun bir süre. Olaya tarafsızca bakıp eşitlik ve adalet açısından kıyaslayınca bana biraz fazla gibi geldi. Üstelik bu banlanmasında, tüm suç kendinde olmamasına rağmen..
Bence aynı suçu işleyen her üye ayrımsız eşit ceza almalı. ^^ Küfür etme konusunda 31 gün ceza iyi aslında caydırıcı ama bu genel uygulanmalı diye düşünüyorum.

Kişisel fikrim böyle, pek sevdiğim bir üye değil yine de biraz şey geldi bu. Sonuçta kavga dediğimiz şey de tek tarafın değil, karşılıklı yapılan bir eylemdir. Gerçi gelip gitmesinin banlı olup olmamasının benim açımdan hiçbir farkı da yok. Muhatap olduğum birisi değil ^^ Yine de biraz eşit olmamış gibi bir durum var.. Ne deyim hakkında hayırlısı olsun.. :)

Küfür etmek çok kötü bir şey, kim ederse etsin hoş göremiyorum. Küfür eden insanlar bana çok aciz ve samimiyetsiz geliyor. Bence bunun yerine herkes düşüncelerini en güzel kelimeler ile ifade etmeyi öğrenmeli, diyorum. Hayatım boyunca hep küfre karşı oldum, ileri de çocuklarım olursa da onlara ilk olarak hayatlarında asla küfüre kötü söze bulaşmamaları gerektiğini, ancak haklarını da sonuna kadar savunamaları gerektiğini öğreteceğim. En önemlisi de eşitlik ve adalet.. Haksızlığa uğrasak bile adaletten vazgeçemeyiz. Gerçeklere gözümüzü kapatamayız. Haksızlık yapamayız. Haksızlığı da hoş göremeyiz. Adalet çok önemli çok.. Eşitlik çok önemli:)

Türkiye halkları olarak tüm ülkece ,bu konudan bağımsız olarak, bu üslup konusunda çok eksiğimiz olduğunu düşünüyorum. Bu açıdan empati ve öz eleştiri yapmaya çok ihtiyacımız var.. :)

VYmrGn.png

adam cennetten yazıyor beyler.

Adamın ne çok hayranı var... Forumda darbe yapacak resmen...

''Hepimiz Deve'yiz!'' diye tag mı edinelim, napalım... =))

31 gün çokmuş yalnız , süresi kısa kısa banlansın arada forumun Havası değişsin bence :/

DeveAlper gelecek skolastik düşünce yıkılacak, ok ?

Gelmesiyle gitmesi bir olur yine [emoji14]

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri