DeveAlper' in gelmesine kac saat kaldı?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye, Alper oradan atlamış satın mı alcan qanq ?

Konuda 200 görüntülenme olmuş ama alper kardeş hala yok ! Ayıptır.

Ablama bak yaa şaka da yaparmış, gülmeli ifadeler de kullanırmıışşşş :ask
Ya çok tatlısınnnn :dyg:
Bi daha bi daha bi daha sevdim şimdiii :p

Sen sev ,oh misler gibi.Başka ne isterim ki gönlümün taptatlı kardeşi,@Ev Kuşum.:öp:
Sen tatlı görüyorsun ,çünkü sen güzel bakan, güzel hisseden ve güzel hissettirensin.Boşuna demiyorum ki sana tatlışım diye.:ks:
Allah ne güzel evlatlar çıkarıyor karşımıza.Allah razı olsun annen ve babandan .Mis gibi bir güzel kalpli hediye etmişler.
Niyeti güzel olanın yansıttığı da çok güzel oluyormuş ,canımsın.:öp:

uyku uyuyamadım gelecek diye.neden gelmedi :p

Forum kenetlenmiş deveyi bekliyor :asd:
Canınız sıkılıyor galiba :D

Çocuk zamanında o kadar hayıflanmıştı ; " niye beni kimse kaale almıyor diye " ama şimdi Salvador Dali misali banlanınca kıymete bindi :)
Devee değerini bil bak ben o kadar banlandım şu forumda bir kez olsun böyle beklemediler beni ..

Merhaba arakdaşlar,

DeveAlper'in banı 6 saat sonra açılıyor. Kendisini çok fazla özlediğinizi elbette biliyorum. Deve kardeşimize karşılama mesajları yağdıralım istiyorum. Herkes bol bol yazabilir.

Ben başlıyorum.
Deveciğim seni çok özledik. Nerelerdesin Tülayyyyyy

canım kankam bende seni çok özledim :D :hile::hile::ask

Beni seven böyle iyi üyelerde olduğunu bilmiyorduma cayip mutlu oldum :hi::hi:

Konuda 200 görüntülenme olmuş ama alper kardeş hala yok ! Ayıptır.

Ayıbı siz yapıyorsunuz asıl beni dışlayarak :D Küsersem hiç gelmem bak bence buna dua edin :D

Sen sev ,oh misler gibi.Başka ne isterim ki gönlümün taptatlı kardeşi,@Ev Kuşum.:öp:
Sen tatlı görüyorsun ,çünkü sen güzel bakan, güzel hisseden ve güzel hissettirensin.Boşuna demiyorum ki sana tatlışım diye.:ks:
Allah ne güzel evlatlar çıkarıyor karşımıza.Allah razı olsun annen ve babandan .Mis gibi bir güzel kalpli hediye etmişler.
Niyeti güzel olanın yansıttığı da çok güzel oluyormuş ,canımsın.:öp:

Bu kızı kötü kalpli sanırdım sonunda bize de çay ısmarladı Allah razı olsun Çavlan kardeşceğiz :D Çaydanlığın ağzını açmaya başlamış :D

Geldim kanka geldim :D

uyku uyuyamadım gelecek diye.neden gelmedi :p

Yazık kıyamam alin :D Yat uyu rüyanda görürsün umarım beni :D

Geri