Ophelia
Gümüş Üye
sizhangi
tarikata
mensupsunuz
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sizhangi
tarikata
mensupsunuz
![]()
Sen Samsunun neresindensin ? :d abimin dugununde cigulu taklidi yapmisti biri.bizim düğünlerde seni gidi topal şarkısı açılır ve amcam kendini yere atıp ölü taklidi yapar, sonra kuzenlerden birisi gidip güya olta atıp onu titrete titrete kaldırır
güzide Samsun'umuza özel çok güzel bir geleneğimizdir hiç sekmez
Sen Samsunun neresindensin ? :d abimin dugununde cigulu taklidi yapmisti biri.
Ben de Havza :dişte o amcamla aynı kabileden asdfgf
Tekkeköylüyüm ben
Ben de Havza :d
HatirlamiyorumBiliyorum zaten hemşerim, bunu hem 5 sene önce, hem de 8 sene önce de konuşmuştuk asdffsgh
bu üçüncü kayıt :d asdfgh
Hatirlamiyorum
Bizde hoparlorden ölum ilani, kayip esyalar ilani persembe duasi filan yapiliyor isin kotusu hoparlor bizim evin onundedi direge bagli. Ses evimin icinde yankilaniyor![]()
Merhaba, Samsunun neresi acaba merak ettim ?
Arsivci ciktin basimiza...... 2016 nedir yahubu forumda görmeye alıştığım ve görmeden yapamayacağım 3 şey var:
1- @Stockholm Sendromu'nun zeka kokan postları
2- @Katre'nin yemekleri
3- ve senin benim her Samsunlu olduğumu anladığında neresinden diye sorman :d asdfgsh
Eylül 16, 2016:
neyse olur öyle hemşerim. :p
yine trip yememek için aldığın önlem.dhgflkj çok tatlısın :dbu forumda görmeye alıştığım ve görmeden yapamayacağım 3 şey var:
1- @Stockholm Sendromu'nun zeka kokan postları
bizim düğünlerde seni gidi topal şarkısı açılır ve amcam kendini yere atıp ölü taklidi yapar