Dev Anket!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

C.başkanlığı ilk tur muhtemel adaylar;

• Kemal Kılıçdaroğlu

Kullanılan: 13 48.1%
  • Recep Tayyip Erdoğan

Kullanılan: 7 25.9%
  • Emek ve Özgürlük İttifak Adayı

Kullanılan: 2 7.4%
  • Muharrem İnce

Kullanılan: 5 18.5%

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yandan %98'i muhalif olan bu forumda dahi 50+1'i bulma ihtimali güç olan Kılıçdaroğlu'nu, diğer taraftan karşısında Kılıçdaroğlu'nu görünce sandığa ters saltoyla gidip mührü ensesiyle Erdoğan'a vuracak olan Erzurum, Konya, Trabzon'daki tipleri düşünüyorum.... Karabasan gibi tepemede biniyor bu gerçek..

14 Mayıs'ta ne, nasıl ve kiminle olursa olsun bu devranın değişmesi gerek. Çok çalışmalıyız çok. İlk turda şımarıklık yapma lüksümüz olacak ama ikinci turda safları sıklaştırmak gerekecek.

Kılıçdaroğlu'nu görünce sandığa ters saltoyla gidip ensesiyle mührü Erdoğan'a vuracak olan Erzurum, Konya, Trabzon'daki tipleri düşünüyorum..
sdkfjjhajhsshdghsdghdsjhsdhHHhhdgfhdf

• Kahkaha
Tepkiler: glu
kılıçdar öne geçti. geride kaldık, ak kardeşlerim yüklenin.

TIMARHANEDE SIRADAN BİR GÜN.
Bir günün içinde İyi Parti ittifaktan ayrıldı, İyi Parti, Yavaş ve İmamoğlu'na çağrı yaptı. Yavaş ve İmamoğlu reddetti.İyi Partililer ve CHP'liler düşman oldu.Ümit Özdağ, 'Yavaş aday olsun' diye Anlara'da miting yapmayı planladı.Ümit Özdağ, beş dakkada mitingi iptal etti.Muharrem İnce 'seçimi kesin alacağım' dedi.
Muharrem İnce, Ümit Özdağ'la kurmayı planladığı ittifaktan ayrıldı.Ersan Şen, İyi Parti'nin adayı olmak istediğini söyledi.Meral Akşener, Ersan Şen'i arayarak davet etti. Perinçek Saadet partisine geçelim dedi Karamollaoğlu kabul etmedi.Karamollaoğlu Türkiye Işçi Partisine geçelim dedi Erkan Baş senden komünist olmaz diyerek kabul etmedi.İyi Partili milletvekili partisinden istifa etti.İstifa eden İyi Partili milletvekili partisine geri döndü.Büyük Birlikci Mustafa Destici Doğru Yola katılmak istedi. Doğru Yolcu Gültekin kabul etmedi. Bunlar daha bizim duyabildiklerimiz. Millette bu olanlara contayı yaktı beyin şase yaptı.

Ln biz de forum olarak kendimizi fasulye saniyoz ha.
Kim takar bizi?
Kumda oynuyoz iste.
Nasilsin Stock?Nasilsiniz??

Kim kime oy verdi görülüyordu. Neden kapadınız?

30 yıla yakın senedir sülalemin bir kısmı araştırma sektöründe iş yaptığı için anketlere alışığım ama forumdakiler kadar coşkuyu az gördüm… anketlerde istenen kotalar dolmayınca arkadaş, akraba, konu, komşuya seni akp’li yapıyoruz derdik de küserlerdi. yeni seçim anketinde forumdaki akp’li arkadaşlardan denek olmalarını rica edelim de kimse küsmesin… kılışdaroğlu merdivene istersen hep ters bin. senciyiz kısa adam <3

Erdoğani.muhalefet değil faiz indirimi ekonomi bozuklugu hayat pahalılığı deprem korona.istanbul sözleşmesi bitiriyor

Erdogan reis muhtemel aday mi?
Ben kesin aday piliodum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri