Dev Anket!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

C.başkanlığı ilk tur muhtemel adaylar;

• Kemal Kılıçdaroğlu

Kullanılan: 13 48.1%
  • Recep Tayyip Erdoğan

Kullanılan: 7 25.9%
  • Emek ve Özgürlük İttifak Adayı

Kullanılan: 2 7.4%
  • Muharrem İnce

Kullanılan: 5 18.5%

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aylardır beklenen millet ittifakının kalan 5 parti temsilcisinin önderliğinde cumhurbaşkanlığı adayını açıklayacağı büyük güne gelindi.
iş bu anket büyük seçime giden yolda ülkenin kaderini belirlemek adına ipucular verecek... seçiminizi yapar iken, acele etmeyin, k.gelsin...

Henüz bazı durumlar netlik kazanmadı ve diğer konu başlığında da yazdığım gibi dilerim İyi Parti'nin geri dönmesine izin verilmez ve masa ittifakı da yoluna kendine güven duyan kitle ile devam eder. Yeni katılımlar da mutlaka olacaktır.

Oyumu da Kılıçdaroğlu'ndan yana kullanıyorum tabii ki...

Henüz bazı durumlar netlik kazanmadı ve diğer konu başlığında da yazdığım gibi dilerim İyi Parti'nin geri dönmesine izin verilmez ve masa ittifakı da yoluna kendine güven duyan kitle ile devam eder. Yeni katılımlar da mutlaka olacaktır.

Oyumu da Kılıçdaroğlu'ndan yana kullanıyorum tabii ki...
nasıl kazanmadı? şuan net olmayan tek şey erdogan'ın adaylığı...

nasıl kazanmadı? şuan net olmayan tek şey erdogan'ın adaylığı...
Yeni katılımlar olabilir ve adaylıktan yana sorun yok, bugün açıklanacak ancak İyi Parti ile bazı görüşmeler sürüyormuş ve dilerim tekrar masaya dönmezler.

Yeni katılımlar olabilir ve adaylıktan yana sorun yok, bugün açıklanacak ancak İyi Parti ile bazı görüşmeler sürüyormuş ve dilerim tekrar masaya dönmezler.
aman gelmesinler. bir de bakanlık, başbakanlık verecek halimiz yok.
zaten milli savunma bakanlığı ve dış işleri bakanlığı için hdp'ye söz verdik....

Hiç bir sosyal medya anketine Erdoğan birinci çıkmıyor. Bari burada el ele verip kendisine destek olalım inşaallah

Kemal baba show yapacak bu seçimde.. ben merakla miting zamanını bekliyorum.. Adana'ya gelince davul zurna ile karşılama yapacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri